Showroom .. по бТВ чака публика ..
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Абе в България всеки се оправдава че няма финанси и затова не му върви , ама аз си мисля че и водещите са много важни да не кажа по-важни - дайте примерно на сашо диков да прави предаване за автомобили и му гледайте сеира , сигурен съм че ще направи добре предаването ,макар нищо да не разбира от коли , защото при него всичко е импровизирано - той сигурно ще оплюе и Мерцедес , ама ще има добър рейтинг защото всичко ще си е авторско , а не с копирани отнякъде идеи. Пожелавам на предаването развитие в такава насока. 
- VW_FEN
- Автомобил:
- Двигател:
А на мен ми е писнало да слушам постоянно за най-новите модели автомобили навсякъде... тъпотия, когато си искам, мога да им прочета характеристиките от където и да било. Защо никой в тея предавания не говори за старите автомобили - тестове, части, ремонти...
Така или иначе нов автомобил много малко хора могат да си позволят, следователно и аудиторията ще е малка... а щом по принцип се говори само за нови автомобили, значи вносителите имат пари да плащат за рекламата фактически (щото това си е чиста реклама). Значи проблема не е в парите, ами просто в сценаристите, режисьорите, водещите, изобщо винаги правим всичко по български, както и да сме го взели от чужбина... ама онея наистина се кефят на автомобилите пред камерата, а не са изкуствени като нашите. Другото нещо, което ме дразни - един рали пилот от където и да е на запад, като седне в колата, не спира да говори за поведението на автомобила (например Тиф Нийдел от Fifth Gear), постоянно казва какво прави, и как реагира колата и точно това е интересното... а не като нашите БГ пишман пилоти, седне вътре, млъкне и не знае да обели две думи, ами се пули тъпо напред...
На какво се дължи това, незнам.
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
VW_FEN написа:а не като нашите БГ пишман пилоти, седне вътре, млъкне и не знае да обели две думи, ами се пули тъпо напред...На какво се дължи това, незнам.
нашия "пишман" пилот в случая е SirT... не мисля че е пишман...
а като се опитваш да накараш колата да покаже какво може-хич не ти е до приказки-еле па като е чисто нова скъпа (все пак) кола... че не и твоя...
ключовата думичка е ОПИТ-е всички казаха че все още го нямаме-това се придобива с ВРЕМЕТО...
а за изказването ти-ми що не помислиш защо не тестват стари коли? щото ги е търкалял кой ли не-как да ти каже човек каква е тая кола като ще говори конкретно за тази и изказването му няма да се покрива изобщо с твоята-нищо че са едни модели, години и каквото там...
къде е ползата?
тестват се нови коли защото са НОВИ. всичко по тях е НОВО и като си го купиш ще е все едно и също!
айде спирам-другото сам ще си го измислиш...
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
ми това дават по ТВ то беOne написа:santo_trafficante написа:айде айде не са всички коли нови с изключение на Дачия Логан щото е рекламаКорвета нов ли е? жълтото Ламбо ново ли е?кой ше им даде нови коли да карат там от този клас?
стига с тая дачия бе хора
направо ми се повръща само от името
santo_trafficante написа: ми това дават по ТВ то беоблъчват ни колко е хубава и вървежна страх ги е рали пилотите да си кажат истината там за колата щото ше усерат предаването
знчи аз гледах първото предаване
сега като гледам отзивите следващите вместо да стават по - добри, стават платени предавания за реклама на кенефи
докато не си сменят концепцията и най-вече водещите няма да изкарат дълго на екран
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
wili98 написа:ей...
Някой качвал ли се е на тази кола..
А някой чувал ли е приказката
теоритик ебач?
щото май вашата натам отива...
ааааааааа в това нещо дачия не се качвам и за пари дори
видях един "гъзар" пред блока с нова такава още с найлон кисиите си беше по седалките , как му падна т.нар.ел.стъкло.......айде неме нужда и да ми я хвалят по телевизията колко е убав тоз невероятен кенеф
- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Предаването, все на случвам да го гледам...
Въпреки, че точно за Логана исках да го гледам... /та някой ако каже къде може да го гледам.../
По въпроса за Логана.. кво хайде някой да ми дефинира понятието "хубава" кола..
Факт, това към момента е доста добро попадение value for money
По въпроса за кенефите...
Те така казваха и за турските симболи.. /клио/
пък някак си не ща да се съгласявам с тва мнение...
Ма кой квот му е кеф ве...
Някой искат да карат дизели на по 110 -130 хкм за по 15 хилки.. на по 10 години.. тяхна воля...
Ама такива крайни мнения, без дори да си включил 1 ва и да си потеглил.. ми се виждат леко крайни...
Само да спомена, че 1.5 дци /80кс/ мотора на рено е признат като най-добрият дизелов мотор за всички времена и то не от кой да е а от АутоБилд...
аа и аз съм виждал как умират чисто нови коли.. вервай ми ... като се започне от VW, та се свърши до Мерцедес... ма това не ги прави автоматично кенефи нали?
Някой БМВ та... си заключваха собствениците.. други им падаха седалките.. на трети им се запалваше гъза...
ама това прави ли ги кенефи...?
та със здраве...
Въпреки, че точно за Логана исках да го гледам... /та някой ако каже къде може да го гледам.../
По въпроса за Логана.. кво хайде някой да ми дефинира понятието "хубава" кола..
Факт, това към момента е доста добро попадение value for money
По въпроса за кенефите...
Те така казваха и за турските симболи.. /клио/
пък някак си не ща да се съгласявам с тва мнение...
Ма кой квот му е кеф ве...
Някой искат да карат дизели на по 110 -130 хкм за по 15 хилки.. на по 10 години.. тяхна воля...
Ама такива крайни мнения, без дори да си включил 1 ва и да си потеглил.. ми се виждат леко крайни...
Само да спомена, че 1.5 дци /80кс/ мотора на рено е признат като най-добрият дизелов мотор за всички времена и то не от кой да е а от АутоБилд...
аа и аз съм виждал как умират чисто нови коли.. вервай ми ... като се започне от VW, та се свърши до Мерцедес... ма това не ги прави автоматично кенефи нали?
Някой БМВ та... си заключваха собствениците.. други им падаха седалките.. на трети им се запалваше гъза...
ама това прави ли ги кенефи...?
та със здраве...
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
santo_trafficante написа:обсъждахме концепцията на предаването и какво дават по неговодещи и т.н..а да знаеш голям кеф е да гледам Дачия рулз
айде няма нужда има по интересни за гледане:)
сори ама тея коли ги взимат само за служебни или такси
Ми твоят интерес е такъв.. моят друг.. кво да тестват Алфа ли?
Да ме извиниш, ама броя на продадените алфи в БГ.. сигурно е 5 пъти по-малък отколкото на логана например...
айде нема нужда.. гледай реално...
Лично за мен изгъзици от сорта на тестове на разни екзотики..не са ми нейтив.. ама покрай едното и другото...
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
нещо май на вътре го взе мноо не съм споменал за Алфа нищо до тукwili98 написа:santo_trafficante написа:обсъждахме концепцията на предаването и какво дават по неговодещи и т.н..а да знаеш голям кеф е да гледам Дачия рулз
айде няма нужда има по интересни за гледане:)
сори ама тея коли ги взимат само за служебни или такси
Ми твоят интерес е такъв.. моят друг.. кво да тестват Алфа ли?
Да ме извиниш, ама броя на продадените алфи в БГ.. сигурно е 5 пъти по-малък отколкото на логана например...
айде нема нужда.. гледай реално...
Лично за мен изгъзици от сорта на тестове на разни екзотики..не са ми нейтив.. ама покрай едното и другото...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”