Aprilia написа:icoico написа: получиш разрешително за оръжие става хипотетичен или извънредно много ...финансов
Ама това след като излезе от панделата, или айде поне като му мине условната
Предвид чистото досие, възрастта и т. н. - условна.

Aprilia написа:icoico написа: получиш разрешително за оръжие става хипотетичен или извънредно много ...финансов
Ама това след като излезе от панделата, или айде поне като му мине условната
b1z0na написа:няма да го фърлям а мислих за стоп патрони, мой приятел има някъв евтин газов и е стрелял с стоп патрони без последствия по пистолета. Знам, че са незаконни и да махнеш разпръсквача на газовия пак е незаконно но аз няма да стрелям на видно място или на място на което могат да ме пипнат с незаконностите... знам че не е играчка, но за сега нямам друг избор ... нямам 250 лв за курс се пак съм студент
и нямам близо 2000 лева за стаферен боен пистолет...
И искам да питам ловджийския курс и курс за боравене с бойно оръжие имат ли нещо общо смисъл зависят ли нещо един от друг или не, дали примерно трябва ли да искарам единия за да мога да се явя на другия?
Omilron написа:...Аз поне по улиците освен държавни служители и охрана на банки не съм виждал някой с кобур да си ходи свободно. Или те ги крият в гащите?...
Omilron написа:Идеята ми беше, че хората си мислят ГСО е някаква играчка
Omilron написа:Ти извади бухалката, аз пистолет и да видим дали ше замахнеш дори? И ако решиш да замахнеш на колко метра от мен си? 1? Ти замахваш аз стрелям 10 халосни (газови) патрона.
icoico написа:Баси...значи ако срещна някого с лопата под мишница и арбалет...
инжектопляктор написа:icoico написа:Баси...значи ако срещна някого с лопата под мишница и арбалет...
Въпрос на изказ. Всъщност всеки предмет, който ти попадне пред очите е по-опасен от газов пистолет. Освен ако не използваш на пистолета дръжката да биеш нападателя по главата. По-голям шанс имаш да хвърляш камъни или ако извадиш нож, отколкото да стреляш с газов пистолет. А лопата в двора на село имам. Не е проблем да си пазя имота.В колата пък имам красив гаечен ключ. Че много насилие взе да става по пътищата.
Според мен като оръжие за самозащита, електрошоковата машинка е най-подходяща. Въпросът е, че имаш обикновено само 1 опит.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 46 госта