Аз имам един турски газов боклук, за нищо не става освен да плашиш гаргите

Гърмял съм с газов патрон и наистина е много гадно, защото не само другите им запарва, но и на теб!
Един път ми свърши работа, в тъмното се прибирах с жена ми още като бяхме гаджосани, точно се прибирам и една кола минава покрай нас, един идиот се показа от прозореца и ни обиди и двамата, аз не се сдържах и постъпих детински, опцувах ги и аз една хубавата

след 50 метра спират колата и излизат едни дебили срещу мен и вече пристъпват към нас готови да бият, да ама не, извадих пищова ама той като истински, една ютия от която ти падат гащите

тези започнаха да се извиняват много бързо и се качиха в колата и изчезнаха, след 3-4 дни си вървим по центъра и се прибираме пак, тези ни проследили и някой стъпва зад нас бавно бавно, изведнъж ме бутнаха и паднах, ритнаха ме няколко пъти, не много успешно и ми взеха пищова, аз веднага звъня на РПУ-то и след малко идва патрулката и аз така и така, отидоха намериха го и ме викнаха в РПУ-то да си го взема и да нося разрешителното, имах го естествено, една хартийка е с касова бележка от където го купих, дадоха ми го и така. Сега каква е поуката от цялата работа...
Ще ти помогне в някоя случка някога ако до тогава не си се гръмнал сам!
За нова година ще пукаш яко и на всеки 3-ти патрон ще засича!
Ако попаднеш на някои хулигани и боклуци, след няколко дена може и да ядеш боя или по лошо ако имат оръжие в момента!
Не дай си боже стане нещо, не обръщай внимание на никой, без да казваш дума си тръгни, бъди мъж ти и покажи как се прави, не се оставяй на техния акъл.
Ако го ползваш да целиш нещо мисля, че ще ти е безполезен, той засича на 5 секунди и повечето ще си оцапан със смазка отколкото уцелил нещо!
Ако го искаш за самозащита, по добре си вземи бухалка! Пак случай... отидохме при едни боклуци и единия пиян като кирка, полека полека работата тръгна към бой, тоя взе един голям кол и тръгна срещу мен и се уплаших едно за мен и едно за колата ми, вадя аз една полицейска палка която нося в колата за всеки случай, бой бой как не го утрепах в яростта си не знам, сега като си помисля, еб@ах си и идиота съм бил

ама ме заплаши и тръгна срещу мен без нищо да съм му направил, аз не съм виновен. Ако го бях цапнал в главата без да искам в яда си щях да го трупясам и да отида на топло. Та не се занимавай с такива неща ако смяташ да си го взимаш за това, много много е опасно и дето казват колегите, тоя адреналин като те обземе не знаеш какво правиш, не дай си боже може да утрепеш някой и тогава тежко ти!
Извинявам се за офф малко, но се отнася за газови пистолети и да му кажа какво да очаква ако не дай се стане нещо такова! Надявам се да съм бил полезен, лека и мека!