Корумпирани служители на КАТ?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции

Сблъсквали ли сте се с корумпирани служители на КАТ?

КАТ и корупция - такова нещо не съществува!
4
6%
Не, никога.
12
18%
Да, веднъж..
17
25%
Всеки път! Изпиха ми кръвчицата!
35
51%

Общо гласове: 68
Потребителски аватар
~None~
Автомобил:
Двигател:

Корумпирани служители на КАТ?

Мнениеот ~None~ » Чет 02 сеп 2004 21:36

Интересно е колко от вас са се сблсквали с корумпирани служители на КАТ, и дали такова нещо изобщо съществува :wink:

Ако някой има по-фрапиращ случай - нека даде малко инфо. :wink:

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Чет 02 сеп 2004 22:53

Трябваше между веднъж и винаги да сложиш още един отговор щото на мене не ми се случва всеки път, но не ми се е случвало и само веднъж. Та аз поне не обичам да давам подкупи на такива дето не си вършат работата един единствен път съм "почерпял" иначе ги карам да пишат и те в повечето случаи се отказват щото се заяждат за дребни работи. Един път се прибирах от Кулата и ме хванаха с превишена скорост /докато ми кажат да намаля, а не бях пуснал и радара/ ма то много кофти щото както е пътя - хубав, широк и изведнъж табела село "некое си" и зад един завой седят си хората и ме чакат. Е изтръпнах тогава щото колата бешще натоварена с части втора употреба /отзад беше яко клекнала/ и викам си тея са ще си помислят че съм ги гепил, ама те хората само фишче ми написаха за 10 лв. /което за съжаление още не е дошло :lol: :lol: :lol: - вече 6 месеца/

Потребителски аватар
~None~
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ~None~ » Чет 02 сеп 2004 23:09

А пък при мен винаги се е започвало с въпрос от страна на контолния орган "Къде работиш..?" ..
И след това е пазарлъка за колко "говорим"... :wink:

Потребителски аватар
gti
Автомобил: MK4 R32
Двигател: BFH 2003
Контакти:

Мнениеот gti » Чет 02 сеп 2004 23:14

Аз не корумпиран полицай не съм виждал,това са истинските престъпници в нашата държава :evil: :evil:

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Чет 02 сеп 2004 23:37

Така е само че при мене въпроса е какво работиш. И аз като изтърся "студент" и им дожалява на хората.

Потребителски аватар
didodi
Автомобил: Amarok DOUBLE cab
Двигател: CSHA 2014
Контакти:

Мнениеот didodi » Чет 02 сеп 2004 23:55

Mай само аз съм попадал на готини куки :lol: ,е има и много педали , но като се даржиш както трябва и те омекват много бързо :twisted:
Мисълта ми е, че не винаги са кофти пичове :roll:

Потребителски аватар
Nova
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Nova » Пет 03 сеп 2004 7:53

Ще изчакам годинка две и тогава ще гласувам 8) :) Само дано е със сегашния отговор - още не съм имал близки срещи със служителите на реда... пу пу дано и да нямам...

Потребителски аватар
Varbona
El Presidente
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Varbona » Пет 03 сеп 2004 8:07

niksisoft написа:Трябваше между веднъж и винаги да сложиш още един отговор щото на мене не ми се случва всеки път, но не ми се е случвало и само веднъж. /

и аз мисля, че има куки и куки- виждал съм и такива дето си вършат работата, макар и много рядко :shock:

Потребителски аватар
FLY
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот FLY » Пет 03 сеп 2004 9:24

подкрепям мнението, че както петте пръста на ръката са различни така и хората, респективно служителите на КАТ са различни - от такива, които и за изтеклия срок на аналгина в аптечката може да се заядат до такива, които просто чакат да мине смяната и не им се работи...

Може да е малко извън темата: Друг момент е отношението, което имат към нас данъкоплатците /и техни косвени работодатели/ ...з а съжаление рядко се среща професионално такова :?

BOSS
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Абе момчета...

Мнениеот BOSS » Пет 03 сеп 2004 10:09

То че на кат се дава дава се това е ясно. А сблъсквали ли сте се с други държавни организации? ХЕИ, ДАИ,Електроснабдяване, Общини!
Там се дават РУШВЕТИТЕ-в истинския смисъл на думата. А че някой ми взел 10лв за превишена скорост само ще си го преместя в другия крачол! :wink:

Потребителски аватар
Birdie
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Абе момчета...

Мнениеот Birdie » Пет 03 сеп 2004 13:01

BOSS написа:То че на кат се дава дава се това е ясно. А сблъсквали ли сте се с други държавни организации? ХЕИ, ДАИ,Електроснабдяване, Общини!
Там се дават РУШВЕТИТЕ-в истинския смисъл на думата. А че някой ми взел 10лв за превишена скорост само ще си го преместя в другия крачол! :wink:

Така е майка, ама в ХЕИ, общини и другаде не ти вземат 100 пъти по 10-20 лева, там даваш веднъж, да речем два пъти, хайде на три-пет години по веднъж да е - и си готов.
А куките колко пъти по 10 вземат, а те като карат пияни като прасета, имам познат от 7 РПУ, който в колата си винаги има шише с водка, пие си докато кара, е за кво на такива боклуци и 2 лева да им дадеш?!?!?!?!?!

Потребителски аватар
Krass
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Krass » Пет 03 сеп 2004 15:39

didodi написа:Mай само аз съм попадал на готини куки :lol: ,е има и много педали , но като се даржиш както трябва и те омекват много бързо :twisted:
Мисълта ми е, че не винаги са кофти пичове :roll:

Аз пък по вашия край колко сам ги мяркал,Дидоди.
Особено по Карловско шосе на изхода на Пловдив,малиии....не е истина-Drive 10 лв в час

BOSS
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Абе момчета...

Мнениеот BOSS » Съб 04 сеп 2004 7:57

Birdie написа:
BOSS написа:То че на кат се дава дава се това е ясно. А сблъсквали ли сте се с други държавни организации? ХЕИ, ДАИ,Електроснабдяване, Общини!

Така е майка, ама в ХЕИ, общини и другаде не ти вземат 100 пъти по 10-20 лева, там даваш веднъж, да речем два пъти, хайде на три-пет години по веднъж да е - и си готов.
А куките колко пъти по 10 вземат, а те като карат пияни като прасета, имам познат от 7 РПУ, който в колата си винаги има шише с водка, пие си докато кара, е за кво на такива боклуци и 2 лева да им дадеш?!?!?!?!?!

Изпускаш обаче момента какви са рушветите за ХЕИ, ДАИ и т.н. цените започват от 100 нагоре. А с колата я ме спрат 2-3 пъти в годината я не. Ама то си зависи как се кара и до каква степен познаваш района, та да знаеш къде да намаляваш. :wink:

Потребителски аватар
lyubobg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lyubobg » Съб 04 сеп 2004 8:14

не съм се сблъсквал ни 1 път, най-вероятно защото още по някакъв як късмет не сам ме спирали нито 1 път :!: :D

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Съб 04 сеп 2004 15:12

абе аз съм давал точно 2 пъти 10лв и 5лв.
а колко са ме спирали
значи и то първия път щото бях начинаещ :)
а втория беше с един младок 30 мин спорихме
искаше да ми пише акт за пресичане на маркировка "КУКУ"
та накрая 5лв му дадох
при мен номера аз ... такова.. беден студент... пари няма...
трябва учебници и като изключиме онова говедо за 5-те лв.
всичките омекват..

Върни се в “ОФФ-Топик - други”