Ако някой има по-фрапиращ случай - нека даде малко инфо.

BOSS написа:То че на кат се дава дава се това е ясно. А сблъсквали ли сте се с други държавни организации? ХЕИ, ДАИ,Електроснабдяване, Общини!
Там се дават РУШВЕТИТЕ-в истинския смисъл на думата. А че някой ми взел 10лв за превишена скорост само ще си го преместя в другия крачол!
didodi написа:Mай само аз съм попадал на готини куки,е има и много педали , но като се даржиш както трябва и те омекват много бързо
![]()
Мисълта ми е, че не винаги са кофти пичове
Birdie написа:BOSS написа:То че на кат се дава дава се това е ясно. А сблъсквали ли сте се с други държавни организации? ХЕИ, ДАИ,Електроснабдяване, Общини!
Там се дават РУШВЕТИТЕ-в истинския смисъл на думата. А че някой ми взел 10лв за превишена скорост само ще си го преместя в другия крачол!
Така е майка, ама в ХЕИ, общини и другаде не ти вземат 100 пъти по 10-20 лева, там даваш веднъж, да речем два пъти, хайде на три-пет години по веднъж да е - и си готов.
А куките колко пъти по 10 вземат, а те като карат пияни като прасета, имам познат от 7 РПУ, който в колата си винаги има шише с водка, пие си докато кара, е за кво на такива боклуци и 2 лева да им дадеш?!?!?!?!?!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта