Ако някой има по-фрапиращ случай - нека даде малко инфо.
Корумпирани служители на КАТ?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Корумпирани служители на КАТ?
Интересно е колко от вас са се сблсквали с корумпирани служители на КАТ, и дали такова нещо изобщо съществува
- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Трябваше между веднъж и винаги да сложиш още един отговор щото на мене не ми се случва всеки път, но не ми се е случвало и само веднъж. Та аз поне не обичам да давам подкупи на такива дето не си вършат работата един единствен път съм "почерпял" иначе ги карам да пишат и те в повечето случаи се отказват щото се заяждат за дребни работи. Един път се прибирах от Кулата и ме хванаха с превишена скорост /докато ми кажат да намаля, а не бях пуснал и радара/ ма то много кофти щото както е пътя - хубав, широк и изведнъж табела село "некое си" и зад един завой седят си хората и ме чакат. Е изтръпнах тогава щото колата бешще натоварена с части втора употреба /отзад беше яко клекнала/ и викам си тея са ще си помислят че съм ги гепил, ама те хората само фишче ми написаха за 10 лв. /което за съжаление още не е дошло
- вече 6 месеца/
подкрепям мнението, че както петте пръста на ръката са различни така и хората, респективно служителите на КАТ са различни - от такива, които и за изтеклия срок на аналгина в аптечката може да се заядат до такива, които просто чакат да мине смяната и не им се работи...
Може да е малко извън темата: Друг момент е отношението, което имат към нас данъкоплатците /и техни косвени работодатели/ ...з а съжаление рядко се среща професионално такова
Може да е малко извън темата: Друг момент е отношението, което имат към нас данъкоплатците /и техни косвени работодатели/ ...з а съжаление рядко се среща професионално такова
Абе момчета...
То че на кат се дава дава се това е ясно. А сблъсквали ли сте се с други държавни организации? ХЕИ, ДАИ,Електроснабдяване, Общини!
Там се дават РУШВЕТИТЕ-в истинския смисъл на думата. А че някой ми взел 10лв за превишена скорост само ще си го преместя в другия крачол!
Там се дават РУШВЕТИТЕ-в истинския смисъл на думата. А че някой ми взел 10лв за превишена скорост само ще си го преместя в другия крачол!
- Birdie
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Абе момчета...
BOSS написа:То че на кат се дава дава се това е ясно. А сблъсквали ли сте се с други държавни организации? ХЕИ, ДАИ,Електроснабдяване, Общини!
Така е майка, ама в ХЕИ, общини и другаде не ти вземат 100 пъти по 10-20 лева, там даваш веднъж, да речем два пъти, хайде на три-пет години по веднъж да е - и си готов.
А куките колко пъти по 10 вземат, а те като карат пияни като прасета, имам познат от 7 РПУ, който в колата си винаги има шише с водка, пие си докато кара, е за кво на такива боклуци и 2 лева да им дадеш?!?!?!?!?!
- Krass
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
didodi написа:Mай само аз съм попадал на готини куки,е има и много педали , но като се даржиш както трябва и те омекват много бързо
![]()
Мисълта ми е, че не винаги са кофти пичове
Аз пък по вашия край колко сам ги мяркал,Дидоди.
Особено по Карловско шосе на изхода на Пловдив,малиии....не е истина-Drive 10 лв в час
Re: Абе момчета...
Birdie написа:BOSS написа:То че на кат се дава дава се това е ясно. А сблъсквали ли сте се с други държавни организации? ХЕИ, ДАИ,Електроснабдяване, Общини!
Така е майка, ама в ХЕИ, общини и другаде не ти вземат 100 пъти по 10-20 лева, там даваш веднъж, да речем два пъти, хайде на три-пет години по веднъж да е - и си готов.
А куките колко пъти по 10 вземат, а те като карат пияни като прасета, имам познат от 7 РПУ, който в колата си винаги има шише с водка, пие си докато кара, е за кво на такива боклуци и 2 лева да им дадеш?!?!?!?!?!
Изпускаш обаче момента какви са рушветите за ХЕИ, ДАИ и т.н. цените започват от 100 нагоре. А с колата я ме спрат 2-3 пъти в годината я не. Ама то си зависи как се кара и до каква степен познаваш района, та да знаеш къде да намаляваш.
- DragoGT
- 1/8 перничанин

- Автомобил:
- Двигател:
абе аз съм давал точно 2 пъти 10лв и 5лв.
а колко са ме спирали
значи и то първия път щото бях начинаещ
а втория беше с един младок 30 мин спорихме
искаше да ми пише акт за пресичане на маркировка "КУКУ"
та накрая 5лв му дадох
при мен номера аз ... такова.. беден студент... пари няма...
трябва учебници и като изключиме онова говедо за 5-те лв.
всичките омекват..
а колко са ме спирали
значи и то първия път щото бях начинаещ
а втория беше с един младок 30 мин спорихме
искаше да ми пише акт за пресичане на маркировка "КУКУ"
та накрая 5лв му дадох
при мен номера аз ... такова.. беден студент... пари няма...
трябва учебници и като изключиме онова говедо за 5-те лв.
всичките омекват..
Върни се в “ОФФ-Топик - други”