Kozunak написа:Muncho написа:да не имитират топ гиър?

тва ми беше първата мисъл и на мен...100% е така.то въобще съществували шоу в Бг, което да не е копирано и поевтинено от някое американско или западноевропейско
то все едно да е лошо да приличаш на Брат Пит ...
щяло да си прилича си доста в интерес на истина, но мисля, че ще е интересно.
Ако трябва да съм честен ужасно е трудно да намериш добър водещ в България - да разбира от коли, да изглежда добре, да не е тегав пред камера и да има правилна дикция! Абсолютно Mission Imposible повярвай ми! Отделно - бюджет, коли, сценаристи ... вносителите са свикнати да се казват само добри неща за колите иначе не дават коли, а без коли - няма предаване! Много много много е трудно! В крайна сметка Top Gear го правят от 1989г. .. имат 17 години!!!!! опит и бюджет като на нашето военно министерство на България и не на последно място са ОГРОМЕН пазар на нови автомобили.
В случая единият водещ е пич, който е фен на автомобилите и влага сърце. Другият "тест пилот" е пълничък, говори с акцент, но пък обича да дава газ .. затова повече му дават коли, отколкото да говори
До колкото знам щели да започнат с 997 Turbo, Maseratti Quattroporte и Corvette C6 .. а за Vette-та много газ щели да му дават?!