Ново предаване по бТВ..

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Sir T
the STIG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Ново предаване по бТВ..

Мнениеот Sir T » Вто 22 авг 2006 14:15

Чух, че бТВ пускали ново предаване .. казва се ShowRoom и стартира в началото на Септември месец. Ще се снима на писта Божурище и ще е доста интересно. Екипът на ShowRoom е взел хале на писта Божурище и по време на студийните снимки ще има публика в студиото.
Оторизиран съм да поканя всички автомобилни ентусиасти, които искат да присъстват на снимките да заповядат тази неделя (27.8.2006) на писта Божурище. Снимките ще са разделени на две - първите от 10ч., а вторите от 15ч. Така, че заповядайте в един (или двата) часа като се въоръжите с търпение и минерална вода. Ще има интересни автомобили .. аз мисля да присъствам през целия ден :wink:

Потребителски аватар
many
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот many » Вто 22 авг 2006 14:33

Това е страхотноооо! :wink: Най- накрая ще може да не умирам от яд :014: всеки път когато по една или друга причина не мога да присъствам! В неделя аз и itni сме на линия :bounce :027: :applause: :banana

Потребителски аватар
madcap
Кенанския лъв
Автомобил: 1990 VW Golf 2
Двигател: APP turbo
Контакти:

Мнениеот madcap » Вто 22 авг 2006 16:25

Е браво на тия 'ора, че тия от провинцията (кат' мен) не могат да ходят всеки път на Божура :wink: :wink: :wink:

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Вто 22 авг 2006 18:53

да не имитират топ гиър?

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Вто 22 авг 2006 23:40

Muncho написа:да не имитират топ гиър?
:yeaha: тва ми беше първата мисъл и на мен...100% е така.то въобще съществували шоу в Бг, което да не е копирано и поевтинено от някое американско или западноевропейско :?: абе да гледаме там нещо па кво гледаме нема значение. :sly

ПП само едно се моля: да го водят хора или човек, които разбират колите не само като транспорт от А до Б, ами наистина ги обичат и имат страст към тях.писнало ми е от некадърници с високо самочувствие като оня Аспарух Минчев от Мотоавангард дето разбира толкова от коли колкото аз от дърворезачки и цинкодобив.за тия предавания трябват сърцати хора с хъс, а не некви поставени лица напурени, гримирани и дрънкащи наизустени фразички.аман от такива.другия пример е това предаването автомобилно по Нова незнам как му беше името с оная шмръхла (извинявам се не можах да се сдържа) дето и тя си чете сценария и кима утвъртиделно само.или пък по БТВ това с материали от интернет и гласа на незабравимия авто спец Робин Кафалиев, четящ текст предоставен от официалното представителство. :roll: :evil: сърдит съм им на сички и не ги гледам :lol:

Последна промяна от Kozunak на Сря 23 авг 2006 0:05, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
madcap
Кенанския лъв
Автомобил: 1990 VW Golf 2
Двигател: APP turbo
Контакти:

Мнениеот madcap » Вто 22 авг 2006 23:52

Kozunak написа: писнало ми е от некадърници с високо самочувствие като оня Аспарух Минчев от Мотоавангард дето разбира толкова от коли колкото аз от дърворезачки и ценкодобив. . .

Те тва си е тъй, не е негова работа :cry:

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Вто 22 авг 2006 23:55

madcap написа:
Kozunak написа: писнало ми е от некадърници с високо самочувствие като оня Аспарух Минчев от Мотоавангард дето разбира толкова от коли колкото аз от дърворезачки и ценкодобив. . .

Те тва си е тъй, не е негова работа :cry:

Е той май е дружка с Гого Бужура.. и уж и той с тунинг се занимава.. ама де да знам..

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Сря 23 авг 2006 0:01

да не обидя някой колега/колежка, но поне от публичното пространство с фамилия Вучков и Минчев, не знам един свестен.... :lol: тва е шега разбира се, но водещия на Минута е много и на Размисли и страсти са ми любимци, да не говорим за паркетния лъв и водещия на Мотоавангард.Но най ме разсипва погледа на оная сладурана от това на Нова предаването като Митко Илиев и обяснява нещо и тя кима ли кима, а кво разбира не е ясно. :? :shock срам и позор.

ПП пожелавам успех на това предаване, дано ни зарадват поне с едно КАЧЕСТВЕНО автомобилно предаване, в което да не се сервират сухи изразчета едни и същи за всички автомобили.между другото един колега от университета води някакво предаване по радио Веселина за тунинг и автомобили май всяка неделя беше но така и не съм го слушал.

Потребителски аватар
Sir T
the STIG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sir T » Сря 23 авг 2006 17:15

Kozunak написа:
Muncho написа:да не имитират топ гиър?
:yeaha: тва ми беше първата мисъл и на мен...100% е така.то въобще съществували шоу в Бг, което да не е копирано и поевтинено от някое американско или западноевропейско :?:

то все едно да е лошо да приличаш на Брат Пит ... :D

щяло да си прилича си доста в интерес на истина, но мисля, че ще е интересно.
Ако трябва да съм честен ужасно е трудно да намериш добър водещ в България - да разбира от коли, да изглежда добре, да не е тегав пред камера и да има правилна дикция! Абсолютно Mission Imposible повярвай ми! Отделно - бюджет, коли, сценаристи ... вносителите са свикнати да се казват само добри неща за колите иначе не дават коли, а без коли - няма предаване! Много много много е трудно! В крайна сметка Top Gear го правят от 1989г. .. имат 17 години!!!!! опит и бюджет като на нашето военно министерство на България и не на последно място са ОГРОМЕН пазар на нови автомобили.
В случая единият водещ е пич, който е фен на автомобилите и влага сърце. Другият "тест пилот" е пълничък, говори с акцент, но пък обича да дава газ .. затова повече му дават коли, отколкото да говори :oops:
До колкото знам щели да започнат с 997 Turbo, Maseratti Quattroporte и Corvette C6 .. а за Vette-та много газ щели да му дават?!

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Нед 10 дек 2006 16:26

Видяхме днеска маниашката 4-ка :wink:

Междо другото, това "училище за пилоти" е супер добра идея :idea: Успех!

Потребителски аватар
tyo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот tyo » Нед 10 дек 2006 16:30

Успех! :да:

Потребителски аватар
Evtoo
Автомобил: Passat B7
Двигател: Passat Variant B7140Hp BlueMotion
Контакти:

Мнениеот Evtoo » Нед 10 дек 2006 19:02

Аз малко извън темата да споделя с всички, че днес видях едно доста лъскаво немско списание, което се казва GOLF :shock :wink: Разлистих го и видях, че вътре има само голфчета и всичко е доста добре направено, но цената е доста солена 9лв.

Потребителски аватар
bomber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bomber » Нед 10 дек 2006 19:52

Evtoo написа:Аз малко извън темата да споделя с всички, че днес видях едно доста лъскаво немско списание, което се казва GOLF :shock :wink: Разлистих го и видях, че вътре има само голфчета и всичко е доста добре направено, но цената е доста солена 9лв.

Къде го има :maaad:

Потребителски аватар
Evtoo
Автомобил: Passat B7
Двигател: Passat Variant B7140Hp BlueMotion
Контакти:

Мнениеот Evtoo » Нед 10 дек 2006 22:09

Ами аз го разгледах в бензиностанцията на Лук Оил, но може и на друго място да се разпространява.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”