Оторизиран съм да поканя всички автомобилни ентусиасти, които искат да присъстват на снимките да заповядат тази неделя (27.8.2006) на писта Божурище. Снимките ще са разделени на две - първите от 10ч., а вторите от 15ч. Така, че заповядайте в един (или двата) часа като се въоръжите с търпение и минерална вода. Ще има интересни автомобили .. аз мисля да присъствам през целия ден
Ново предаване по бТВ..
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Sir T
- the STIG
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ново предаване по бТВ..
Чух, че бТВ пускали ново предаване .. казва се ShowRoom и стартира в началото на Септември месец. Ще се снима на писта Божурище и ще е доста интересно. Екипът на ShowRoom е взел хале на писта Божурище и по време на студийните снимки ще има публика в студиото.
Оторизиран съм да поканя всички автомобилни ентусиасти, които искат да присъстват на снимките да заповядат тази неделя (27.8.2006) на писта Божурище. Снимките ще са разделени на две - първите от 10ч., а вторите от 15ч. Така, че заповядайте в един (или двата) часа като се въоръжите с търпение и минерална вода. Ще има интересни автомобили .. аз мисля да присъствам през целия ден
- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
Muncho написа:да не имитират топ гиър?
тва ми беше първата мисъл и на мен...100% е така.то въобще съществували шоу в Бг, което да не е копирано и поевтинено от някое американско или западноевропейско
ПП само едно се моля: да го водят хора или човек, които разбират колите не само като транспорт от А до Б, ами наистина ги обичат и имат страст към тях.писнало ми е от некадърници с високо самочувствие като оня Аспарух Минчев от Мотоавангард дето разбира толкова от коли колкото аз от дърворезачки и цинкодобив.за тия предавания трябват сърцати хора с хъс, а не некви поставени лица напурени, гримирани и дрънкащи наизустени фразички.аман от такива.другия пример е това предаването автомобилно по Нова незнам как му беше името с оная шмръхла (извинявам се не можах да се сдържа) дето и тя си чете сценария и кима утвъртиделно само.или пък по БТВ това с материали от интернет и гласа на незабравимия авто спец Робин Кафалиев, четящ текст предоставен от официалното представителство.
Последна промяна от Kozunak на Сря 23 авг 2006 0:05, променено общо 1 път.
- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
madcap написа:Kozunak написа: писнало ми е от некадърници с високо самочувствие като оня Аспарух Минчев от Мотоавангард дето разбира толкова от коли колкото аз от дърворезачки и ценкодобив. . .
Те тва си е тъй, не е негова работа
Е той май е дружка с Гого Бужура.. и уж и той с тунинг се занимава.. ама де да знам..
- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
да не обидя някой колега/колежка, но поне от публичното пространство с фамилия Вучков и Минчев, не знам един свестен....
тва е шега разбира се, но водещия на Минута е много и на Размисли и страсти са ми любимци, да не говорим за паркетния лъв и водещия на Мотоавангард.Но най ме разсипва погледа на оная сладурана от това на Нова предаването като Митко Илиев и обяснява нещо и тя кима ли кима, а кво разбира не е ясно.
срам и позор.
ПП пожелавам успех на това предаване, дано ни зарадват поне с едно КАЧЕСТВЕНО автомобилно предаване, в което да не се сервират сухи изразчета едни и същи за всички автомобили.между другото един колега от университета води някакво предаване по радио Веселина за тунинг и автомобили май всяка неделя беше но така и не съм го слушал.
ПП пожелавам успех на това предаване, дано ни зарадват поне с едно КАЧЕСТВЕНО автомобилно предаване, в което да не се сервират сухи изразчета едни и същи за всички автомобили.между другото един колега от университета води някакво предаване по радио Веселина за тунинг и автомобили май всяка неделя беше но така и не съм го слушал.
- Sir T
- the STIG
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Kozunak написа:Muncho написа:да не имитират топ гиър?тва ми беше първата мисъл и на мен...100% е така.то въобще съществували шоу в Бг, което да не е копирано и поевтинено от някое американско или западноевропейско
![]()
то все едно да е лошо да приличаш на Брат Пит ...
щяло да си прилича си доста в интерес на истина, но мисля, че ще е интересно.
Ако трябва да съм честен ужасно е трудно да намериш добър водещ в България - да разбира от коли, да изглежда добре, да не е тегав пред камера и да има правилна дикция! Абсолютно Mission Imposible повярвай ми! Отделно - бюджет, коли, сценаристи ... вносителите са свикнати да се казват само добри неща за колите иначе не дават коли, а без коли - няма предаване! Много много много е трудно! В крайна сметка Top Gear го правят от 1989г. .. имат 17 години!!!!! опит и бюджет като на нашето военно министерство на България и не на последно място са ОГРОМЕН пазар на нови автомобили.
В случая единият водещ е пич, който е фен на автомобилите и влага сърце. Другият "тест пилот" е пълничък, говори с акцент, но пък обича да дава газ .. затова повече му дават коли, отколкото да говори
До колкото знам щели да започнат с 997 Turbo, Maseratti Quattroporte и Corvette C6 .. а за Vette-та много газ щели да му дават?!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”