Та така и аз съм вече у големото семейство

teodor6769 написа:Да лошо но дай подробности да видим какъв е случая, ако не си подписал акта може да обжалваш.
musura написа:Ако средната лента позволява десен завой, тогава не си в нарушение, обаче ако е за напаво, нямаш право на самото кръстовище да сменяш ленти и си длъжен да спзваш посоката им, демек ако средната е за направо, дясната за надясно - от средната може да прдължиш само направо
MITKO_DVD написа:teodor6769 написа:Да лошо но дай подробности да видим какъв е случая, ако не си подписал акта може да обжалваш.
Акта неможе да не го подпишеш,подписваш и от долу пишеш възражение.Я некой по светнат да каже кога се пише обжалването,едни хора казват до 3 дена други след като излезе постановлението,нека няко по запознат да каже да знам кво да правя
teodor6769 написа:MITKO_DVD написа:teodor6769 написа:Да лошо но дай подробности да видим какъв е случая, ако не си подписал акта може да обжалваш.
Акта неможе да не го подпишеш,подписваш и от долу пишеш възражение.Я некой по светнат да каже кога се пише обжалването,едни хора казват до 3 дена други след като излезе постановлението,нека няко по запознат да каже да знам кво да правя
Мите да извиняваш ама акта може да не го подпишеш тогава катаджийте трябва да намерят двама свидетели в ПТП-то който не участват в него който да удостоверят че си отказал да го подпишеш. След което си подаваш възражение в КАТ- Дървеница.
MITKO_DVD написа:Аре колеги дойде и моя ред да се пофала че неставам за шофьор,днес 08.03.2007г.след 8г.шоф.стаж ме удариха и мен ,за първи път ми зеха талончето![]()
![]()
![]()
,и най-гадното ме изкараха виновен мен,те това немое да разбера как стана
.
Та така и аз съм вече у големото семейство
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 19 госта