Оператори, договори и тн.

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
black`
Автомобил:
Двигател:

Оператори, договори и тн.

Мнениеот black` » Чет 08 май 2008 23:33

Някой има ли представа как седят нещата с договорите на Вивател? Щото сега ми изтича. В смисъл може ли да остане безсрочен на същия абонаментен план и когато реша, има добра оферта да го преподпиша на друг абонаментен план с нов телефон на "промоция" и същия номер за още 1 година? Интересувам се защото досега никога не съм държал договори до края. Винаги се прекратяваха предсрочно заради некоректности... А пък в хартииките на вива не пише нещо конкретно. Някой ако го е правил и е запознат да казва. Ако не ще звънкам да ги питам. :wink:

Потребителски аватар
quattro^^
Автомобил: audi a6 c5
Двигател: AJL

Мнениеот quattro^^ » Пет 09 май 2008 0:02

Ми иди в някой от преставителите им и питай :wink:

Потребителски аватар
nurv
Автомобил: Audi A6
Двигател: ALF

Мнениеот nurv » Пет 09 май 2008 0:55

По Принцип след изтичане и липса на реакция от страна на клиента се продължава за поне една година. Глобул имат разни програми, в които влизаш и те офертират. Вивател не знам как е. Но като цяло минаваш на въпросния "безсрочен" договор, обаче е хубаво да се позаинтересуваш, дали не е по-добре да подпишеш друг.

Потребителски аватар
sastezatelya
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sastezatelya » Пет 09 май 2008 0:59

nurv написа:По Принцип след изтичане и липса на реакция от страна на клиента се продължава за поне една година. Глобул имат разни програми, в които влизаш и те офертират. Вивател не знам как е. Но като цяло минаваш на въпросния "безсрочен" договор, обаче е хубаво да се позаинтересуваш, дали не е по-добре да подпишеш друг.

Глобул сега дават още 100 минути след като се поднови договора на тези които са с такъв тарифен план,но за Вивател не знам как стоят нещата :dontknow: :?

Потребителски аватар
sundy
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот sundy » Пет 09 май 2008 5:14

А като стана въпрос за договори и Вивател - някакви лични впечатления от Великденска симпатия ? Струва ли си да се набутвам с двегодишен договор или да се спра на 100+100 на м-тел с водафона за 15лв.(трябва ми втори номер+телефон за работа и се чудя на коя оферта да се спра)

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Пет 09 май 2008 14:29

:dontknow: И аз се чудя ама май след тоя Together не виждам други изгодни. Освен може би тея със смартовете на Nokia дето дават за по 200 300 кинта. Платинени,златни. :roll: Ама нещо много съмнително с тия договори по 2 години... :roll: А симпатията си е тотална набутвация май. Освен ако не говориш само с един номер непрекъснато. На мене поне не ми допада. :roll: Водафончетата не изглеждат зле ама само до там. Ако няма доста минути с тях ... :roll: Пък и кодирани. :?
Аз се отказвам за сега. Като се постопли и отида да си платя последната сметка ще видим какво ще предложат интригуващо. :lol:
ПП само не ми стана ясно как така удължават едностранно с още една година при положение, че си подписал само за 1. Ма тва е друга бира. Ще ги борим ако и тия направят такъв гаден номер. :lol:

Потребителски аватар
nurv
Автомобил: Audi A6
Двигател: ALF

Мнениеот nurv » Пет 09 май 2008 19:41

Това с продължаването на договора го има някъде из документите записано като подписваш. Не е никак лошо, понеже няма сега да следиш, кога ти изтича договора я. Пък и те не искат да те загубят като клиент.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”