Оператори, договори и тн.
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
Оператори, договори и тн.
Някой има ли представа как седят нещата с договорите на Вивател? Щото сега ми изтича. В смисъл може ли да остане безсрочен на същия абонаментен план и когато реша, има добра оферта да го преподпиша на друг абонаментен план с нов телефон на "промоция" и същия номер за още 1 година? Интересувам се защото досега никога не съм държал договори до края. Винаги се прекратяваха предсрочно заради некоректности... А пък в хартииките на вива не пише нещо конкретно. Някой ако го е правил и е запознат да казва. Ако не ще звънкам да ги питам. 

- nurv
- Автомобил: Audi A6
- Двигател: ALF
По Принцип след изтичане и липса на реакция от страна на клиента се продължава за поне една година. Глобул имат разни програми, в които влизаш и те офертират. Вивател не знам как е. Но като цяло минаваш на въпросния "безсрочен" договор, обаче е хубаво да се позаинтересуваш, дали не е по-добре да подпишеш друг.
- sastezatelya
- Автомобил:
- Двигател:
nurv написа:По Принцип след изтичане и липса на реакция от страна на клиента се продължава за поне една година. Глобул имат разни програми, в които влизаш и те офертират. Вивател не знам как е. Но като цяло минаваш на въпросния "безсрочен" договор, обаче е хубаво да се позаинтересуваш, дали не е по-добре да подпишеш друг.
Глобул сега дават още 100 минути след като се поднови договора на тези които са с такъв тарифен план,но за Вивател не знам как стоят нещата

- sundy
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
А като стана въпрос за договори и Вивател - някакви лични впечатления от Великденска симпатия ? Струва ли си да се набутвам с двегодишен договор или да се спра на 100+100 на м-тел с водафона за 15лв.(трябва ми втори номер+телефон за работа и се чудя на коя оферта да се спра)
-
- Автомобил:
- Двигател:

Аз се отказвам за сега. Като се постопли и отида да си платя последната сметка ще видим какво ще предложат интригуващо.

ПП само не ми стана ясно как така удължават едностранно с още една година при положение, че си подписал само за 1. Ма тва е друга бира. Ще ги борим ако и тия направят такъв гаден номер.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”