Оператори, договори и тн.
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
black`
- Автомобил:
- Двигател:
Оператори, договори и тн.
Някой има ли представа как седят нещата с договорите на Вивател? Щото сега ми изтича. В смисъл може ли да остане безсрочен на същия абонаментен план и когато реша, има добра оферта да го преподпиша на друг абонаментен план с нов телефон на "промоция" и същия номер за още 1 година? Интересувам се защото досега никога не съм държал договори до края. Винаги се прекратяваха предсрочно заради некоректности... А пък в хартииките на вива не пише нещо конкретно. Някой ако го е правил и е запознат да казва. Ако не ще звънкам да ги питам. 
- nurv
- Автомобил: Audi A6
- Двигател: ALF
По Принцип след изтичане и липса на реакция от страна на клиента се продължава за поне една година. Глобул имат разни програми, в които влизаш и те офертират. Вивател не знам как е. Но като цяло минаваш на въпросния "безсрочен" договор, обаче е хубаво да се позаинтересуваш, дали не е по-добре да подпишеш друг.
- sastezatelya
- Автомобил:
- Двигател:
nurv написа:По Принцип след изтичане и липса на реакция от страна на клиента се продължава за поне една година. Глобул имат разни програми, в които влизаш и те офертират. Вивател не знам как е. Но като цяло минаваш на въпросния "безсрочен" договор, обаче е хубаво да се позаинтересуваш, дали не е по-добре да подпишеш друг.
Глобул сега дават още 100 минути след като се поднови договора на тези които са с такъв тарифен план,но за Вивател не знам как стоят нещата
- sundy
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
А като стана въпрос за договори и Вивател - някакви лични впечатления от Великденска симпатия ? Струва ли си да се набутвам с двегодишен договор или да се спра на 100+100 на м-тел с водафона за 15лв.(трябва ми втори номер+телефон за работа и се чудя на коя оферта да се спра)
-
black`
- Автомобил:
- Двигател:
И аз се чудя ама май след тоя Together не виждам други изгодни. Освен може би тея със смартовете на Nokia дето дават за по 200 300 кинта. Платинени,златни. Аз се отказвам за сега. Като се постопли и отида да си платя последната сметка ще видим какво ще предложат интригуващо.
ПП само не ми стана ясно как така удължават едностранно с още една година при положение, че си подписал само за 1. Ма тва е друга бира. Ще ги борим ако и тия направят такъв гаден номер.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”