с чужда кола в чужбина

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
VWGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VWGT » Вто 26 сеп 2006 10:49

това какво ще рече, че има случай когато се заяждат и искат преведено пълномощно ли ?

Потребителски аватар
buFka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот buFka » Вто 26 сеп 2006 15:24

Не съм единствения който кара тука кола, всички които познавам и са спирани не са имали проблеми. Това не са 1 и 2 случая....говоря за над 20 спирания примерно, в районите на Дрезден, Лайпциг, Хамбург, Берлин, Щутгарт (преди 2 дни ме провериха в последния район). Не ми е ясно за какво могат да се заядат, ако всичко ти е изрядно....

Потребителски аватар
ifa
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ifa » Вто 26 сеп 2006 20:36

:офф buFka , ти с каква книжка караш по Германия?

Потребителски аватар
buFka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот buFka » Вто 26 сеп 2006 20:58

българска....и международна :) това обаче съвсем не значи, че е много легално.....но не съм имал проблеми до сега mhihi ако не си с постоянно жителство в Германия, не те грее ква ти е книжката. Но досега не съм имал проблеми като карам с двете (а и не съм единствения който кара така). Другите също не са имали проблеми при проверки.

ОФФТОПИК: още 3 месеца и могат да ме спират и да се заяждат колкото искат....:) тогава и само с Бг книжка да карам, нищо немогат да ми направят

Потребителски аватар
S500
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот S500 » Вто 26 сеп 2006 23:04

buFka написа:българска....и международна :) това обаче съвсем не значи, че е много легално.....но не съм имал проблеми до сега mhihi ако не си с постоянно жителство в Германия, не те грее ква ти е книжката. Но досега не съм имал проблеми като карам с двете (а и не съм единствения който кара така). Другите също не са имали проблеми при проверки.

ОФФТОПИК: още 3 месеца и могат да ме спират и да се заяждат колкото искат....:) тогава и само с Бг книжка да карам, нищо немогат да ми направят

Запознат ли си какво става след 3 месеца,ще има ли нужда от зелена карта?

Върни се в “Пътеводител”