с чужда кола в чужбина
- buFka
 - Автомобил:
 - Двигател:
 - Контакти:

Не съм единствения който кара тука кола, всички които познавам и са спирани не са имали проблеми. Това не са 1 и 2 случая....говоря за над 20 спирания примерно, в районите на Дрезден, Лайпциг, Хамбург, Берлин, Щутгарт (преди 2 дни ме провериха в последния район). Не ми е ясно за какво могат да се заядат, ако всичко ти е изрядно....

- buFka
 - Автомобил:
 - Двигател:
 - Контакти:

българска....и международна 
 това обаче съвсем не значи, че е много легално.....но не съм имал проблеми до сега 
 ако не си с постоянно жителство в Германия, не те грее ква ти е книжката. Но досега не съм имал проблеми като карам с двете (а и не съм единствения който кара така). Другите също не са имали проблеми при проверки.
ОФФТОПИК: още 3 месеца и могат да ме спират и да се заяждат колкото искат....
 тогава и само с Бг книжка да карам, нищо немогат да ми направят

ако не си с постоянно жителство в Германия, не те грее ква ти е книжката. Но досега не съм имал проблеми като карам с двете (а и не съм единствения който кара така). Другите също не са имали проблеми при проверки.
ОФФТОПИК: още 3 месеца и могат да ме спират и да се заяждат колкото искат....
buFka написа:българска....и международнатова обаче съвсем не значи, че е много легално.....но не съм имал проблеми до сега
ОФФТОПИК: още 3 месеца и могат да ме спират и да се заяждат колкото искат....тогава и само с Бг книжка да карам, нищо немогат да ми направят
Запознат ли си какво става след 3 месеца,ще има ли нужда от зелена карта?