с чужда кола в чужбина
- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не съм единствения който кара тука кола, всички които познавам и са спирани не са имали проблеми. Това не са 1 и 2 случая....говоря за над 20 спирания примерно, в районите на Дрезден, Лайпциг, Хамбург, Берлин, Щутгарт (преди 2 дни ме провериха в последния район). Не ми е ясно за какво могат да се заядат, ако всичко ти е изрядно....
- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
българска....и международна
това обаче съвсем не значи, че е много легално.....но не съм имал проблеми до сега
ако не си с постоянно жителство в Германия, не те грее ква ти е книжката. Но досега не съм имал проблеми като карам с двете (а и не съм единствения който кара така). Другите също не са имали проблеми при проверки.
ОФФТОПИК: още 3 месеца и могат да ме спират и да се заяждат колкото искат....
тогава и само с Бг книжка да карам, нищо немогат да ми направят

ОФФТОПИК: още 3 месеца и могат да ме спират и да се заяждат колкото искат....

buFka написа:българска....и международнатова обаче съвсем не значи, че е много легално.....но не съм имал проблеми до сега
ако не си с постоянно жителство в Германия, не те грее ква ти е книжката. Но досега не съм имал проблеми като карам с двете (а и не съм единствения който кара така). Другите също не са имали проблеми при проверки.
ОФФТОПИК: още 3 месеца и могат да ме спират и да се заяждат колкото искат....тогава и само с Бг книжка да карам, нищо немогат да ми направят
Запознат ли си какво става след 3 месеца,ще има ли нужда от зелена карта?