! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
lyubobg
Автомобил:
Двигател:

Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Мнениеот lyubobg » Вто 31 мар 2009 20:28

zaro написа:а къде става?

Става в средна и леко се изнесох в крайна дясна. Съгласно ЗДП имам право да подбера скорост съобразена с пътните условия, а тази гъска трябва да си държи дистанцията.

Потребителски аватар
zaro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zaro » Вто 31 мар 2009 20:45

мисля че се сещам за къде говориш, има една огромна фуга на която винаги имам чувството че ще се разпадне колата, то в един байр се пада след 2рия тунел

опс :oops: :oops: :oops: :oops: тракия, това не съм го видял, няма 2ри тунел значи

Потребителски аватар
lyubobg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lyubobg » Сря 01 апр 2009 11:00

Не знам дали и кой е идиота на пътя :oops:

Но днес виждам 1 голфче с отворена наполовина лява врата и спирам до него и свалям прозореца и му махам и му казвам да си затвори вратата, пича обаче се движи с 2-3км/ч и не натисна спирачката докато говори с мен и ... прас в предния :horror:
Слиза предния почнаха едни разправий и ми стана тъпо каква ситуация се получи :|

Потребителски аватар
feersum
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот feersum » Сря 01 апр 2009 13:35

Напоследък май зачестяват случаите с лелки с пасати... да не е една и съща навсякъде? mhihi

Сутринта - червен Б3, затъмнени задни стъкла, Лелката на волана. Засече ме доста грубо няколко пъти, после изведнъж реши да спре и да даде път на автобуса, който кротко си чакаше на спирката - ама не плавно, ми накова спирачките, та за малко да я подпра. Това - на пазара Вазов в София. После ме засече още един път на България без грам мигач - от средна мина в лявата лента с не повече от 30-40 км, а аз вече бях ускорил до към 50. Май и недочува, щото не обърна внимание на клаксона ми :lol:

Потребителски аватар
Bobi_S13
Der Polizist
Автомобил: VW Passat
Двигател: AVF

Мнениеот Bobi_S13 » Сря 01 апр 2009 14:04

от няколко дена забелязвам, че става все по модерно от лентата за лява лента да се прави десен завой. Сутринта от Софийския до Раковска 4 човека направиха това нещо, без мигачи без нищо. Хвърлят се пред автомобила който им е отдясно и вобще не им дреме. :banghead:

Потребителски аватар
PuShE_
Автомобил: Passat 3b5
Двигател: AFN 1997
Контакти:

Мнениеот PuShE_ » Сря 01 апр 2009 14:25

колеги,пазете се и от TIR-овете че тея копелата гадни са ебахти и тъпанарите,преди седмица се прибирам от варна към търговище,и на магистралата един тир си кара с 80-85 някаде,аз с ляв мигач и газ...е да ама не 90,тира до мен,100 тира пак до мен,110-пак,120-пак накрая до 140 настъпах и оня кавал и тои със 140-за кво са тея тахографи мамка му...след което решава че ще прдприеме изпреварване,аз до задната дясна гума на влекача той с ляв мигач и отгоре ми...хубаво че можах да се изтегля плътно вдясно с луди спирачки и да намаля че да мине той...като е по-голям да не е с предомство мамка му...накрая гледам тир-а с турска регистрация,веднага по телефона в кат и след 10 км опааааа ДАИ-и аз спрях и обясних на даяджиите за ситуацията преди малко и при проверка на тахографа се установи че той не работи,аз си тръгнах по живо по здраво пък тоя л***ар да се опрая.

Потребителски аватар
lyubobg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lyubobg » Сря 01 апр 2009 16:54

PuShE_ написа:колеги,пазете се и от TIR-овете че тея копелата гадни са ебахти и тъпанарите,преди седмица се прибирам от варна към търговище,и на магистралата един тир си кара с 80-85 някаде,аз с ляв мигач и газ...е да ама не 90,тира до мен,100 тира пак до мен,110-пак,120-пак накрая до 140 настъпах и оня кавал и тои със 140-за кво са тея тахографи мамка му...след което решава че ще прдприеме изпреварване,аз до задната дясна гума на влекача той с ляв мигач и отгоре ми...хубаво че можах да се изтегля плътно вдясно с луди спирачки и да намаля че да мине той...като е по-голям да не е с предомство мамка му...накрая гледам тир-а с турска регистрация,веднага по телефона в кат и след 10 км опааааа ДАИ-и аз спрях и обясних на даяджиите за ситуацията преди малко и при проверка на тахографа се установи че той не работи,аз си тръгнах по живо по здраво пък тоя л***ар да се опрая.

:bowdown :bowdown :bowdown че си сезирал КАТ и ДАЙ

Потребителски аватар
npachovski
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот npachovski » Сря 01 апр 2009 19:20

Днес си карам аз лекичко из малкото ни и супер натоварено градче :x спирам на билата който е бил в Плевен знае(на пазара която е) пред мен една кола ще завиваме наляво платното до мен е за надясно, но това не спира малкиа келеш който спира там и ще завива с нас.Тръгваме той тръгва да изпреварва тоя пред мен отдясно оня не му дава пътаз си карам отляво защото ще завивам наляво и логично да съм отляво...пича решава, че оня като не му дава път отдясно ще направи рязко ляво без мигач без нищо и ще тръгне да го изпреварва изнервет от факта, че не е могъл да го изпревари отдясно и сигорно няколко см. ни разделиха от удар....аз биа клаксона без да псувам оня келеш некъв мангал в сиво поло май нямаше стикер сваля ел.джамека :063: и почва да ме псува и да ми вика "-къв си ти уе че ша ми свириш твойта майка и т.н нали" в колата бях аз и още едно здравичко момче, а той беше с няква пикла та ако бяхме решили да му паднем на нивото трябваше тая пикла да види мъртав човек наживо :bishop продължих си тихо и кротко, а той с кръжавото си поло газ газ газ то нимой горкото кво да го прайш те хората не са го правили за тази цел ама келеша си мисли, че кара ферари...бе ядосах се от лапетийте дето са навзели книжки и е ужас.Аз също съм лапе на 22 години съм ама нямам такова отношение на пътя карам си максимално лоялно.

Потребителски аватар
Dobromirski
Автомобил: Seat Leon
Двигател: ARL 150+ hp
Контакти:

Мнениеот Dobromirski » Сря 01 апр 2009 19:43

Прибирам се от Русе с на един приятел CRV-то. Прав участък, карам си аз, а отсреща колона. Показва се кола зад ТИР и започва да изпреварва-това в делечината.В първият момент никаква реакция от моя страна-място бол.След секунда обаче оценявам, че колицата отсреща въобще няма необходимата скорост за да изпревари преди да дофтасам аз :Mr Green Fun . В дясно гледам отбивка за паркинг -тамън на място, горе долу там се очертава да стане 3-ката...даже малко трябваше да понатисна, като предварително се изнесох ПЛЪТНО в ДЯСНО и мигнах с фаровете за да "види" ТИР-а ситуацията.Човечеца и той се сви плътно в дясно, по средата остана място за още един ТИР. mhihi "Паркинга" си стана излишен. и ИЗВЕДНЪЖ, без мигач колата отсреща (на 50-на метра пред мен) бие ляв към паркинга и блокирва спирачките (направо запали гумите) :shock :screwy . Мушнах се между тира и него (НЕЯ - беше жена), но не ми се мисли какво щеше да стане , ако бях чукнал и аз надясно :horror:
Душа, ако четеш това, иди си предай книжката в КАТ, за да не я пребери Св.Петър :012:

red rider
Автомобил: virgine blue B3
Двигател:

Мнениеот red rider » Сря 01 апр 2009 20:47

В неделя пътя Габрово - В.Търново в участъка който е в ремонт /не помня след кое село беше/.Движим се колона от три коли , След един завой Ауди А6 изпреварва камиона пред него но нещо не му се бързаше май и се разминахме три коли на платното на огледала :screwy . След най много 2 минути БМВ Х5 по съшата процедура изпреварва , но вече нямаше място за нас и се наложи да кача половината кола на камънаците извън пътя тези след мен също :evil: . Вторият след мен беше една мареа комби успях да видя само как човекът хвърли едно шише от минерална вода май беше върху предното стъкло на БМВ-то mhihi mhihi . Дано да го е стреснал малко поне :dummy: :dummy: :horror: :beat_butt2 :beat_butt2

Тонката
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Тонката » Сря 01 апр 2009 22:28

Днес бях свидетел на една "великолепна" маневра на една нелицеприятна жена...Тъй като забърса няколко пъти бронята на кола,която имаше няколко лепенки на форума, реших да напиша това мнение...

Полото беше с номер СА2355МС,а Уно-то СА8595КС

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Чет 02 апр 2009 14:41

А бе на мен ли ми се струва или много хора страдат от комплекса "да изпреварим голф". Аз винаги спазвам ограничението на скоростта и гледам да се движа по възможност в дясно (макар разбира се не съм длъжен в града), но и в редките случаи, когато съм в лявата с 50 до 55 максимум и все се намира някой да ме изпревари, минавайки в насрещното. И на другия светофар сме пак заедно един до друг. В слатина-дружба това е задължително просто!

Ама това за комплекса "да изпреварим голф" си го мисля съвсем сериозно вече!

Потребителски аватар
stoqn_g60
Автомобил: Audi 80
Двигател: ADA

Мнениеот stoqn_g60 » Чет 02 апр 2009 15:16

Сега се връщам от работа и един ... със 124 ка комби свива в пряката от която аз идвам,слава Богу не бях с колата,щото щеше да ме отнесе.Та въпросното леке свива поне с 40 в малка улица и се удари в знака ,а малко преди знака беше спряла кола и ми се стори,чe удари и нея, после мина с поне 60 по край мене.Викам си някакъв на 20 години се прави на рейсАр ,но се оказа към 45 50 годишен ... имаше 5 6 човека и никой не видя номера ...как ме е яд,че нямах нещо тежко в джоба ахххх :banghead: :banghead:

Последна промяна от stoqn_g60 на Съб 02 яну 2010 0:07, променено общо 1 път.

theultimate
Автомобил: Passat B7
Двигател: CFFB

Мнениеот theultimate » Чет 02 апр 2009 17:20

maxpayne написа:Ама това за комплекса "да изпреварим голф" си го мисля съвсем сериозно вече!

Комплекса се нарича "да изпреварим по-евтината кола". Присъщ е на хора, които по една или друга причина (обикновено че колата им е издухана) се чувстват нещастни от това, което карат. Твоята кола като е по-евтина от неговата и се чувстваш нормално, просто го побърква. Как така той е дал толкова пари, а ти в голф ще ти е кеф. Поне трябва да кара по-бързо.... С Трабанта постоянно ми го прилагаха, въпреки че карах доста бързо. Поне оставаше удоволствието като наритам газта и видат че конете им не са толкова много да гледам тъпи олигофренски физиономии :mrgreen:

Потребителски аватар
POLO PAVLETI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот POLO PAVLETI » Чет 02 апр 2009 17:55

[quote="PuShE_"] газ...е да ама не 90,тира до мен,100 тира пак до мен,110-пак,120-пак накрая до 140 настъпах и оня кавал и тои със 140-за кво са тея тахографи мамка му...
Колега не ти е верен километража mhihi Верно че Турските камионджий са гадни шофери и много често се закачат, ам чак пък 140 :shock Е**ти и камиона пък и да ускорява по бързо от теб

Върни се в “Пътеводител”