zaro написа:а къде става?
Става в средна и леко се изнесох в крайна дясна. Съгласно ЗДП имам право да подбера скорост съобразена с пътните условия, а тази гъска трябва да си държи дистанцията.
zaro написа:а къде става?
PuShE_ написа:колеги,пазете се и от TIR-овете че тея копелата гадни са ебахти и тъпанарите,преди седмица се прибирам от варна към търговище,и на магистралата един тир си кара с 80-85 някаде,аз с ляв мигач и газ...е да ама не 90,тира до мен,100 тира пак до мен,110-пак,120-пак накрая до 140 настъпах и оня кавал и тои със 140-за кво са тея тахографи мамка му...след което решава че ще прдприеме изпреварване,аз до задната дясна гума на влекача той с ляв мигач и отгоре ми...хубаво че можах да се изтегля плътно вдясно с луди спирачки и да намаля че да мине той...като е по-голям да не е с предомство мамка му...накрая гледам тир-а с турска регистрация,веднага по телефона в кат и след 10 км опааааа ДАИ-и аз спрях и обясних на даяджиите за ситуацията преди малко и при проверка на тахографа се установи че той не работи,аз си тръгнах по живо по здраво пък тоя л***ар да се опрая.
maxpayne написа:Ама това за комплекса "да изпреварим голф" си го мисля съвсем сериозно вече!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта