zaro написа:а къде става?
Става в средна и леко се изнесох в крайна дясна. Съгласно ЗДП имам право да подбера скорост съобразена с пътните условия, а тази гъска трябва да си държи дистанцията.
zaro написа:а къде става?

PuShE_ написа:колеги,пазете се и от TIR-овете че тея копелата гадни са ебахти и тъпанарите,преди седмица се прибирам от варна към търговище,и на магистралата един тир си кара с 80-85 някаде,аз с ляв мигач и газ...е да ама не 90,тира до мен,100 тира пак до мен,110-пак,120-пак накрая до 140 настъпах и оня кавал и тои със 140-за кво са тея тахографи мамка му...след което решава че ще прдприеме изпреварване,аз до задната дясна гума на влекача той с ляв мигач и отгоре ми...хубаво че можах да се изтегля плътно вдясно с луди спирачки и да намаля че да мине той...като е по-голям да не е с предомство мамка му...накрая гледам тир-а с турска регистрация,веднага по телефона в кат и след 10 км опааааа ДАИ-и аз спрях и обясних на даяджиите за ситуацията преди малко и при проверка на тахографа се установи че той не работи,аз си тръгнах по живо по здраво пък тоя л***ар да се опрая.
че си сезирал КАТ и ДАЙ
и почва да ме псува и да ми вика "-къв си ти уе че ша ми свириш твойта майка и т.н нали" в колата бях аз и още едно здравичко момче, а той беше с няква пикла та ако бяхме решили да му паднем на нивото трябваше тая пикла да види мъртав човек наживо
продължих си тихо и кротко, а той с кръжавото си поло газ газ газ то нимой горкото кво да го прайш те хората не са го правили за тази цел ама келеша си мисли, че кара ферари...бе ядосах се от лапетийте дето са навзели книжки и е ужас.Аз също съм лапе на 22 години съм ама нямам такова отношение на пътя карам си максимално лоялно.
. В дясно гледам отбивка за паркинг -тамън на място, горе долу там се очертава да стане 3-ката...даже малко трябваше да понатисна, като предварително се изнесох ПЛЪТНО в ДЯСНО и мигнах с фаровете за да "види" ТИР-а ситуацията.Човечеца и той се сви плътно в дясно, по средата остана място за още един ТИР.
"Паркинга" си стана излишен. и ИЗВЕДНЪЖ, без мигач колата отсреща (на 50-на метра пред мен) бие ляв към паркинга и блокирва спирачките (направо запали гумите)
. Мушнах се между тира и него (НЕЯ - беше жена), но не ми се мисли какво щеше да стане , ако бях чукнал и аз надясно

. След най много 2 минути БМВ Х5 по съшата процедура изпреварва , но вече нямаше място за нас и се наложи да кача половината кола на камънаците извън пътя тези след мен също
. Дано да го е стреснал малко поне

maxpayne написа:Ама това за комплекса "да изпреварим голф" си го мисля съвсем сериозно вече!
Верно че Турските камионджий са гадни шофери и много често се закачат, ам чак пък 140 Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 51 госта