Проблем с Опера, форума и пароли
Re: Проблем с Опера, форума и пароли
Аз откакто си качих Моцила-та, операта я забравих.Много съм доволен засега.Само като слушам радио онлайн и ми дава, че крашва некъв плъг ин, и се налага пак да го пускам.Но като цяло не бих я заменил за Опера-та.Това е мое мнение разбира се.
- Чудомир
- Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
- Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES
Описания проблем ми се случва редовно:
Махане на кукито специално за vwclub.bg през Settings ->Advanced ->Cookies ->Manage Cookies помага. Отделно ако с паролата има проблем може да се махне от Settings ->Forms ->Passwort Manager
Махане на кукито специално за vwclub.bg през Settings ->Advanced ->Cookies ->Manage Cookies помага. Отделно ако с паролата има проблем може да се махне от Settings ->Forms ->Passwort Manager
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
Чудомир написа:Описания проблем ми се случва редовно:

проработи
ама ако трее постоянно така да правя, ше я махам
- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
Ах и аз получих същия проблем!Бриша бисквитите и пак не иска!Дайте съвет какво да направя!Ето от тук ги трия!
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Десен бутон, настройки на сайта - бисквитки - слагаш отметка на изтриване на новите бисквитки при затваряне на опера. и така няма да се налага да ги триеш ръчно.
Иначе от Инструменти, под акаунтите за поща има ред изтрий личните данни, като цъкнеш на него, се появява прозорец в който има като падащ списък и там си избираш какво да изтриеш. Трябва само да се внимава да не си изтриеш паролите!
Иначе от Инструменти, под акаунтите за поща има ред изтрий личните данни, като цъкнеш на него, се появява прозорец в който има като падащ списък и там си избираш какво да изтриеш. Трябва само да се внимава да не си изтриеш паролите!
- k_garchev
- Контакти:
К.Одаджийски написа:Десен бутон, настройки на сайта - бисквитки - слагаш отметка на изтриване на новите бисквитки при затваряне на опера. и така няма да се налага да ги триеш ръчно.

- fox_vt
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: AHU 97
К.Одаджийски написа:Операта е готин браузър с недостатък /има и други де/ че не и понасят хич обновленията. Трябва да се инсталира на чисто, като премахването на старата версия с програма не премахва скритите папки които трябва да се премахнат ръчно за да е всичко като хората. За да не се изгубят настройките има синхронизация със сайта на Опера. След обновление обаче съм забелязал че почва да прави номерата с не помненето на пароли и невъзможност за въвеждане посредством жезъла. 10.62 10.63 и 10.70 също не работят добре нещо с абв пощата, но аз нямам там поща и не съм запознат добре с проблема!
Има нещо вярно след ъпдейт на 10.62 май и почна с проблемите но като видях че на жената лисицата бачка се усетих де е проблема.След преинстал на Оперетата няма проблем,но аз не ползвам жезъла пиша си ги ръчно.
- k_garchev
- Контакти:
Пак проблем с Операта!Стана много бавна и постоянно ми се включва някакво "турбо"
,за да ми подобри връзката!Също така и всички банери не ми се отварят!Имам знак за "play" и чак като го натисна ги показва!И в сайтовете за клипове го има този знак също!
В гуглето нямам такъв проблем!Късно се сетих да пробвам с друг браузър и направих нет доставчика на гъз по телефона
!

В гуглето нямам такъв проблем!Късно се сетих да пробвам с друг браузър и направих нет доставчика на гъз по телефона

- slimmer
- Автомобил: VW Bora
- Двигател: TDI-AJM 2002
За банерите - Настройки -> Разширени -> Съдържание -> "Задействане на приставките само по..." трябва да няма чек. За другото - може да си изключиш турбото ако те дразни (аз поне така съм направил, включвам го само ако съм през мобилна връзка, тогава има ефект).
- К.Одаджийски
- VW експерт
Този знак за плей излиза от инсталиран флаш блокер. Виж ако имаш такова разширение инсталирано го спри.
- k_garchev
- Контакти:
k_garchev написа:Пак проблем с Операта!Стана много бавна и постоянно ми се включва някакво "турбо",за да ми подобри връзката!Също така и всички банери не ми се отварят!Имам знак за "play" и чак като го натисна ги показва!И в сайтовете за клипове го има този знак също!
В гуглето нямам такъв проблем!Късно се сетих да пробвам с друг браузър и направих нет доставчика на гъз по телефона!
Пак същия проблем!
К.Одаджийски написа:Този знак за плей излиза от инсталиран флаш блокер. Виж ако имаш такова разширение инсталирано го спри.
Къде да го търся този флаш блокър?
- К.Одаджийски
- VW експерт
Ами ето при мен къде стоят инсталираните приложения. Второто дето прилича на знак забранено паркирането е блокър на реклами, от тях може да има и някое инсталирано за блокиране на флашове /някъде се споменаваше такова/ Може и да имаш примерно java скрипт поставен някъде.
Ако намеря за флаш блокъра ще напиша в темата.
Ако намеря за флаш блокъра ще напиша в темата.
- slimmer
- Автомобил: VW Bora
- Двигател: TDI-AJM 2002
Провери си това, което съм писал по-горе дали не е включено. Флаш блокър търси в списъка с инсталирани разширения (extensions).
- k_garchev
- Контакти:
Всичко проверих и какво ли не опитвах!Днес се появи и ето това след опит да гледам клип във Vbox!
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”