Колеги имам следния проблем колата е Поло 1.4 APQ- 98година и се изразява в това, че при по рязко подаване на газ има едно замисляне все едно заглъхва за малко и след това се изфорсирва без проблем и при палена на студен двигател загасва при опит да се подаде по рязко газ например при потегляне.
На VAGCOM не записва никакви грешки, следих ланда сондата работи си нормални, също така и температурния датчик.
До сега съм сменил дросела с чисто нов оригинален и вече се чудя какво може да е.
Преди да я закача с моя ВАГ КОМ ходих и в представителството на Фолксваген и там нищо не откриха не редно а колата си го има този проблем от както я взех.
Ако някой е имал подобен проблем да помага.
За триене
- maslinkov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Проблем с Поло 1.4 APQ
Колко ти е предварението? Ако не е от него може би си с неподходяща бобина.
-
- Автомобил:
- Двигател:
бубината я смениха в един сервиз като си меслеха, че от нея е причината ама пак същото.
Виж за предварението и идея си нямам колко е.
Истината е че така я взех колата и до сега бая работи смених и все същото даже и бензиновата помпа я смениха в представителството на Фолксваген.
Виж за предварението и идея си нямам колко е.
Истината е че така я взех колата и до сега бая работи смених и все същото даже и бензиновата помпа я смениха в представителството на Фолксваген.
- maslinkov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ами дано да са ти сложили бобина по каталог, но ако делкото ти е сменяно с Магнет-Марели, а не Бош, както видях на едно Поло на един колега, може от това да е.
- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
Вместо да ходиш по представителства и да даваш пари за излишни части да беше отишъл тукhttp://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=13&t=6022 и проблема ти щеше отдавна да е решен

viewtopic.php?f=13&t=6022

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Теодор написа:Вместо да ходиш по представителства и да даваш пари за излишни части да беше отишъл тукhttp://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=13&t=6022 и проблема ти щеше отдавна да е решен![]()

за мен по ГОЛЯМО и ДОБРО представителство от този колега няма , колкото и да ми хвалят

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”