Избор между Passat B6 или Audi A4
Избор между Passat B6 или Audi A4
Здравейте, предстой ми покупка на първа кола и съм се спрял на тези 2 модела. Млад и зелен съм още и затова пиша тук, за да получа информация, която би ми помогнала с избора. До преди малко се рових във форума за сравнение между 2.0 FSI 150HP двигател и 2.0TDI 140/170HP на B6. От това което разбрах е, че ако се спирам на дизел, той трябва да е от комън рейл серията, а те почвали от 2008г. и били на по-високи цени, които доближавали B7 модела....Като цяло четох за някакъв шестограм, който участвал в задвижването и правел проблеми и ако не се обърне внимание, може да доведе до сериозни главоболия.Сумата с която разполагам е 12 000лв. Колата гледам да е след 2005г. и се колебая на какъв мотор да се спра. По-принцип бензиновия мотор с газов инжекцион мисля, че се поддържа с по-малко разходи, но не съм сигурен, а и това което четох за FSI моторите и газефикацията им ме разколебава между избора на бензин и дизел и избора между ауди и пасат. Ако успея да намеря passat B6 1.8TSI мисля, че това ще е избора ми в зависимост от екстрите които има и това което мога да намеря за тези пари при конкурентите от ауди.
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Re: Избор между Passat B6 или Audi A4
Здравей,
Темата вече е разисквана многократно:
Колебая се между Ауди а4 б7 и Пассат Б6.
триумя се между Пасат B5.5 vs. Пасат B6 vs Ауди А4 8E
Съвети за избор на Passat B6
Избор между passat B6 или Audi A4 B7
Пасат Б6 срещу Ауди А4 Б7
Разгледай горните теми и ако има неизяснени въпроси - пиши в една от тях.
Темата вече е разисквана многократно:

Разгледай горните теми и ако има неизяснени въпроси - пиши в една от тях.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”