Абе остави се, тук в Русе са най-малоумните катаджии, яко актове и фишове за глупости, да не говорим и че не вземат пари никога

Мен като ме спряха за проверка си забравих фаровете за мъгла, защото са на тоделен бутон и не съм свиканал още с тях и те за кво да се заядат.....идва ми след 5 минути на прозореца и ми казва, че щял да ми бъде съставен акт за това, че карам с допълнителни....бла бла бла.На всичкото отгоре бяха 5-ма, 1 патрулка и 3-ма на мотори, с кого да се разправяш, пък и аз сам, без свидетели

Голяма простотия, от близо 4 месеца е ад, преди това нямаше пуката кука, нищо, от тогава яко патрули, хайки и т.н., в централната част винаги има патрули с палки и като видят някой с фарове за мъгла или чужд номер и веднага го спират.Поне преди си спираха избирателно само за проверки, сега чакалят нарушители и хоп
Страшна простотия, това лято навъртяхме по морето почти 1500км без никой за нищо да ни глоби или пък да ни спре радар или нещо друго.Нямаше радари никъде, а за проверки ни спираха само в китен и на един пункт на пътя, защото минавахме редовно, но като ни научиха спряха да ни спират (спираха ни автоматично само като видеха Р-то отпред на номера

).Като се прибирахме към Русе колата поздаде багажа, от Шумен до Русе бяхме на 3 цилиндъра само и с мъка вземахме баирите, едвам докретахме, развивахме максимум 80км/час на равно и така, по баирите изпреварвахме тировете с 30-40 в насрещното, което беше мнооооого опасно

Стигаме до Русе и се спускаме по баира да влезем в Града, като бяхме на щрек за катаджии, понеже ви споменах, че от няколко месеца са се побъркали, и от насрещното никой не светка, а и минахме мястото дето обикновено седят......и какво стана, пред нас една жигула се влачи с 60 някъде и ние пускаме драгливата кочина по инерция и го изпреварваме със 70, без газ, без нищо и в тоя момент някой се сети да ни свене с фарове, но беше късно......скачаме на спирачките но и оня изскача отдалеко с палката и просто беше лудо псуване и ядове.....6 часа се мъкнем с тоя дарак с желанието да се приберем, защото тези 17 дена мотаене ни се сториха години и радост голяма, и тогава тия

ни спират в собствения ни град за превишена скорост, при условие, че от Шумен насам и да искахме, не можехме да превишаваме скоростта извънградско

Просто нямам думи, успяха да ни скапат нстроението, но пък не ни глобиха, защото тоя дето караше вече имаше един акт за превишена скорост и щяха да му вземат книжката на втория.....единия катаджия се навил да напише рапорт, защото другия вече бил писал

а и моя приятел все пак им казал, че е безработен студент (нали винаги те питат кво работиш като те спрат, редовен въпрос

).......
........ май аз съм единствения човек, който може да разкаже събитие от 2 изречения в текст от няколко страници