налягане на помпата 3бара дюзи почистени на стенд работят супер
центровката е супер 6 пали и на студено и на топло без натискане на педала иначе се дави и не пали кат запали 5 секунди кашля киха
после стабилни 2000 оборота студен топъл двигател се тая 2000 оборота
ама не може да потегли при изфорсирване на 3000 оборота дори и плавно отпускане на педала аха и да угасне потегля кашля киха и кат влезе в некав добар режим ще изтарва волана чак изтегля кат самолет после сменям предавката пак забива муцуна кашля киха натискам плавно педала рязко пълна газ се тая кат си оправи режима само и пак изтегля
ходих на няколко места за диагностика няма грешки само една 0533 по ВАГ дето никой не успя да я преведе кво озночава и в сервиза на БОШ
ходих еи така за забавление

и компресията супер и на четирите цилиндъра еи така да вида защо няма въртящ момент на 2000-3000 оборота един даже зяпа през отворите за свещите клапаните с някаква оптика компресия мери че и ги зяпа как отварят колко и тнт хидравличните повдигачи не се чуват не тракат ай някои ако знае нещо да каже че не я знам таия колица
на някои светофар ще ме треснат не мога да знам дали ще изтегли кат самолет или ще забие муцуната пак ..... датчик ли е еку-то ли е то маи само то остана вече и ако е то що стендовете не го отчитат