П.П Благодаря предварително !!!
Перката на радиатора постоянно работи ЗАЩО ?-- РЕШЕНО
- T.Todorov
- Автомобил:
- Двигател:
Перката на радиатора постоянно работи ЗАЩО ?-- РЕШЕНО
От няколко дена винаги като дам на контакт перката на вентилатора почва да работи дори и при изтинал двигател вси4ко си е в ред нидо загрява колата нито нищо ......
просто неспира да върти . Ако някой има некаква идея да сподели .
Последна промяна от T.Todorov на Вто 18 мар 2008 15:51, променено общо 1 път.
- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
Мисля ,че причината е една от тези:
1. Термодатчика управляващ вентилатора е сдал багажа и трябва да се смени- Мериш му съпротивлението и ако не съответсва на необходимото значи е от него
2. Някоя жичка контактува там където не трябва - провери всички жичи от мотора на перката нататак
3. Компютъра е сдал багажа (точно това се беше случило със ситроена на колегата ми , и при него като даде контакт и перката започваше да върти)
1. Термодатчика управляващ вентилатора е сдал багажа и трябва да се смени- Мериш му съпротивлението и ако не съответсва на необходимото значи е от него
2. Някоя жичка контактува там където не трябва - провери всички жичи от мотора на перката нататак
3. Компютъра е сдал багажа (точно това се беше случило със ситроена на колегата ми , и при него като даде контакт и перката започваше да върти)
- T.Todorov
- Автомобил:
- Двигател:
:(
Лоша работа
някой път давам на контакт почва да върти и след няма и една минута спира , врътвам ключа давам пак на контакт и пак почва , тоя проблем ми го направи след обилен снеговалеж и много адски студ ....... луда работа дано да не е от компа 
Anbuch написа:Мисля ,че причината е една от тези:
То други идеи май няма...само някакви предложения за отстраняване
T.Todorov написа:?? какво да попълня нещо немога да схвана ??
Едно такова...дет се попълват данни за колата
Над червената лента има няколко текста...изход,съобщения,профил....
стигаме до "гараж"...клик там!
После вляво има създаване
- asengamalov
- Автомобил:
- Двигател:
- T.Todorov
- Автомобил:
- Двигател:
кофти работа
проблема все още не е остановен.... махам клемата от датчика на радиатора перката продалжава да въти..... датчика си е наред..... страното стана когато махнах бушона който е за ел. прозорците на вратите и за това от каде да взима климата въздух дали от вън или от вътре в купето( съседното копче което е за климата)...... сега перката се включва нормално само когато е загряла ..... и климатика си работи нормално ......... само дето ел. прозорците неработят
давайте идеи моля ви немам никаква представа от какво може да е
Благодаря предварително !!!
давайте идеи моля ви немам никаква представа от какво може да е
Благодаря предварително !!!
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”