Карам Passat 1.9 TDI, '95 и имам проблем с имобилайзера. Мръсникът вече ме дразни - понякога като зацикли и може при всеки опит за запалване да отказва, понякога не създава проблем с месеци наред. Моля, ако някой знае каква може да е причината, как мога да си помогна или пък човек, който да ми помогне, нека сподели! Ще съм много благодарен! Предстои ми пътуване в чужбина и представяте ли си нейде из Европата, любимата ми Пасатерия да не си познае ключа!? Голям срам!
Проблем с имобилайзера Б4 Решен! Естествено при Vladko! :)
- gushliak
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем с имобилайзера Б4 Решен! Естествено при Vladko! :)
Здравейте колеги!
Карам Passat 1.9 TDI, '95 и имам проблем с имобилайзера. Мръсникът вече ме дразни - понякога като зацикли и може при всеки опит за запалване да отказва, понякога не създава проблем с месеци наред. Моля, ако някой знае каква може да е причината, как мога да си помогна или пък човек, който да ми помогне, нека сподели! Ще съм много благодарен! Предстои ми пътуване в чужбина и представяте ли си нейде из Европата, любимата ми Пасатерия да не си познае ключа!? Голям срам!
Последна промяна от gushliak на Вто 19 юни 2012 8:24, променено общо 3 пъти.
- kombito-tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- gushliak
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с имобилайзера :( Решен! Естествено при Vladko! :)
След дългогодишни мъки, най-сетне проблемът ми е решен!
На ifidik, kombito-tdi, nasko1978 и vaskoto1 - специални благодарности за даденитe съвети и правилна насока!
А на Vladko - златни му ръце! Да е жив и здрав и горещо го препоръчвам на всеки с подобни проблеми!
На ifidik, kombito-tdi, nasko1978 и vaskoto1 - специални благодарности за даденитe съвети и правилна насока!
А на Vladko - златни му ръце! Да е жив и здрав и горещо го препоръчвам на всеки с подобни проблеми!

- milmar
- Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
- Двигател: 1Z and CBDC
Re: Проблем с имобилайзера Б4 Решен! Естествено при Vladko! :)
Четири години са това колега, железни нерви имаш да траеш до сега
!
Иначе евала на майстора
!
!Иначе евала на майстора
!Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 52 госта