Какво да правя с колата,ако не намеря комп...???

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Pironski
Автомобил: VW Golf II GTI 8V
Двигател: PB
Контакти:

Мнениеот Pironski » Вто 29 яну 2008 19:08

Cyberloner написа:Писти е малко вероятно да са сдали багажа, ама ако са те, то това ти е най-белия кахър :) Оправят се лесно. Аз все пак залагам че ше да е изгоряло нещо по захранващата част на платката, 99% съм сигурен че самият компютър си е здрав, а захраването се оправя. Като е при застрахователите....не съм запознат с процедурите им ама те какво го правят? Може ли да се погледне докато е при тях ад се види дали не подлежи на ремонт?
Това сега ще правя като съм почивка в други ден,ще се мъча да ми го върнат за да го занеса и да го видят дали ще може да се оправи :?

Потребителски аватар
Pironski
Контакти:

Мнениеот Pironski » Пет 01 фев 2008 21:31

Ако мога да помоля някой колега с Мк3 1.9 ТДИ 1Z-мотора от 96г. Да отидеме заедно при мойта кола да свалиме неговия комп и да го сложиме на мойта кола само да видиме дали с него ще запали,защото днес пробвах с един който е по-стара година и не пали:(
Благодаря предварително на всички :bowdown

Потребителски аватар
Pironski
Контакти:

Мнениеот Pironski » Съб 02 фев 2008 1:14

pironski написа:Ако мога да помоля някой колега с Мк3 1.9 ТДИ 1Z-мотора от 96г. Да отидеме заедно при мойта кола да свалиме неговия комп и да го сложиме на мойта кола само да видиме дали с него ще запали,защото днес пробвах с един който е по-стара година и не пали:(
Благодаря предварително на всички :bowdown
Намерих си вече,ама ако нещо се променят нещата ще пиша пак ;)

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”