Проблем с тоците на Polo 1.4
Проблем с тоците на Polo 1.4
Здравейте,вчера след като паркирах и включих алармата забелязах че централното не се задейства.След още няколко опита реших да се кача и да запаля колата,тогава забелязах че при запалване всеки път автоматично се нулират километража и часовника.Освен това и лампата в купето не светеше.Нямам никаква идея каква може да е повредата.Ако някой е срещал подобни проблеми,нека сподели...
-
- Автомобил:
- Двигател:
re
akumulatora sutrinta gi zamerih 12V,pri palene pada do 10V,a pri zapalena kola e 14V i malko...vsi4ki bu6oni sa zdravi.bobinata q smenih na 3-ti qnuari i kupih nova za 115lv,4e me izostavi na magistralata mejdu plovdiv i pazardjik v nai-golqmiq snqg ve4erta kum 21h.taka 4e ne mi se vqrva da e ot bobinata,vse pak e 4isto nova:(vse pak kakto me posavetva,utre 6te gledam da namerq gres i da namaza i klemite.6te pi6a ako ima rezultat
opravihme problema
otidoh do edin serviz i mi kazaha 4e platkata koqto e otzad v bagajnika za centralnoto se e skapala ot vodata(vodata se poqvqva ot kondenza).nai-radostnoto 4e ako se otide navreme,platkata podleji na remont,ina4e e okolo 150-200lv vtora ruka.podsu6iha vsi4ko,opraviha platkata i sega vsi4ko e ok.preduprediha me 4e v bude6te pak 6te se poqvqva tozi problem i da go naglejdam.mersi na vsi4ki,koito mi pomognaha s otgovorite i savetite 

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”