проблем при форсиране г4 ...;(

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
pesholsd
Автомобил:
Двигател:

проблем при форсиране г4 ...;(

Мнениеот pesholsd » Сря 30 яну 2008 10:31

здравеите ... имам голям проблем ... като карам на ниска предавка 1...2...и като подам пове4ко газ.. така 4е да се изфорсира ... и към 4000 оборота колата гасне ..... спирам .. и като тръгна да паля има странен звук... ама запалжа някакси ...работи оба4е много зле .. мисля 4е на 3 цилиндера и пуши яко отзад ,никва мощност ... оправя се след 5 минути ... някои може ли да каже какво е..

Потребителски аватар
skotis
Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
Двигател: AGU

Мнениеот skotis » Сря 30 яну 2008 16:05

Незнам дали някой ще може да каже така...трябва да се види от човек, който разбира...и да погледне на много места...приготви си парички все пак, защото ще има да се сменят вероятно филтри, свещи...кога си сменял междувпрочем филтрите?

Потребителски аватар
pesholsd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pesholsd » Сря 30 яну 2008 23:08

ами преди 6000 км[list=][/list]

Потребителски аватар
ifidik
Автомобил: Corrado TDI 4x4
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ifidik » Сря 30 яну 2008 23:18

не знаем какъв ти е двигателя.бензин-дизел.все пак ако е дизел,точно такива са признаците при него с проблем в турбината.

Потребителски аватар
pesholsd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pesholsd » Пет 01 фев 2008 21:30

дам дизел е .. и ми капе6е масло от турбината преди

Потребителски аватар
junakov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот junakov » Съб 02 фев 2008 17:06

pesholsd написа:дам дизел е .. и ми капе6е масло от турбината преди

братле ти си се издокарал доста горе доло като мен имах подобен проблем но моита не гаснеше но около 4000 и нагоре доста трудно отиваше , трудно палеше при топъл двигател 1. скапа се а-дже-ер клапана напълних турбото с масло после 2. оказа се някакв клапан на турбото блокирал(вакумен) и не се включваше турбото , по4истване на турбото ремонт на електронен блок на нафтовата помпа днес в каъм 18.00 4аса излиза от бокса и между другото смених предни и задни дискове (брембо макс + накладки) , тампони на носачите, масла филтри спирачна течност................ та съм се стегнал в кръста че си ебало маиката хилядарката не ми мърда та и отгоре дано да минеш метър че е ужас братче

Колата ми е готова стана малък самолет на колела турбото е шест(почистване на турбо+колектори ) сменихме( вакумния ) клапан на турбото , нафтовата помпа е супер пали от четвът оборот студени и топла (ремонт електронен блок и регулиране ) , а за спирачките нямам думи не дават да ги пипнеш , а-дже-ер клапана изолиран 2 тампона на носачите 1 маншон на каре масло двигател + филтър , спирачна течност 1284 лева множко но си заслужава !!!!!!!!!!!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”