проблем при форсиране г4 ...;(
- pesholsd
- Автомобил:
- Двигател:
проблем при форсиране г4 ...;(
здравеите ... имам голям проблем ... като карам на ниска предавка 1...2...и като подам пове4ко газ.. така 4е да се изфорсира ... и към 4000 оборота колата гасне ..... спирам .. и като тръгна да паля има странен звук... ама запалжа някакси ...работи оба4е много зле .. мисля 4е на 3 цилиндера и пуши яко отзад ,никва мощност ... оправя се след 5 минути ... някои може ли да каже какво е..
- junakov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
pesholsd написа:дам дизел е .. и ми капе6е масло от турбината преди
братле ти си се издокарал доста горе доло като мен имах подобен проблем но моита не гаснеше но около 4000 и нагоре доста трудно отиваше , трудно палеше при топъл двигател 1. скапа се а-дже-ер клапана напълних турбото с масло после 2. оказа се някакв клапан на турбото блокирал(вакумен) и не се включваше турбото , по4истване на турбото ремонт на електронен блок на нафтовата помпа днес в каъм 18.00 4аса излиза от бокса и между другото смених предни и задни дискове (брембо макс + накладки) , тампони на носачите, масла филтри спирачна течност................ та съм се стегнал в кръста че си ебало маиката хилядарката не ми мърда та и отгоре дано да минеш метър че е ужас братче
Колата ми е готова стана малък самолет на колела турбото е шест(почистване на турбо+колектори ) сменихме( вакумния ) клапан на турбото , нафтовата помпа е супер пали от четвът оборот студени и топла (ремонт електронен блок и регулиране ) , а за спирачките нямам думи не дават да ги пипнеш , а-дже-ер клапана изолиран 2 тампона на носачите 1 маншон на каре масло двигател + филтър , спирачна течност 1284 лева множко но си заслужава !!!!!!!!!!!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”