Не знам с какво толкова те засегнах, че се разпали толкова и се комплексира, че да стигнеш до тоя мръсен подтекст.....както и да е, няма да коментирам, защото не те познавам и всичко което кажа ще е далеч от истината

Като цяло съм съгласен с всичко което каза, но специално тези няколко реда много ме засегнаха
vw16v написа:Ако искаш отпред да не ти свети мъгляво-жълто, като за начало може да си смениш рефлекторите и да си сложиш нови хубави/скъпи от магазин,а не от битак за 1 лв./ крушки и ще има някакъв положителен ефект.Ако пък имаш излишни пари и най-големия проблем на автомобила ти е цвета на габаритните светлини,продават "кристални"фарове за Г2,пък из нета може да намериш и някакви ксенони.
Не обичам хората които си мислят, че знаят всичко, а другите са някви неандерталци запратени в десета глуха....а може би нямаш достойнство, ако искаш да ми кажеш нещо конкретно ми го напиши, няма проблем, ще те разбера, но да ми обясняваш глупости, не на мене тия Screwy Да приемем, че на мен най-големия ми проблем е цвета на габаритите ми, а твоя какъв е и защо си мислиш, че има нещо общо с мен
Без лоши чувства, поне при мен е така
П.П.Като разкаял се селянин, готов да скъса със селото и да навлезе в градското общество на всяка цена, публично обещавам да се отърва от тези пазарски крушки от по един лев

Даже ще изхвърля и Осрамките, светят незадоволително, ма как пък, нали са само по 15лв бройката

.
Колега Tomcat, ти какво направи със своите ксенони, продаде ли ги, давай ги насам, че да ставаме граждани, няма време за губене