http://ams.bg/?act=content&rec=1948
CoZmO написа:Аз пък съм на мнение, че въобще няма смисъл да се купува нова кола от магазина. Също така съм с 2 ръце за Кашкая. Карах Кашкай автоматик бензинка 150 коня ако се не лъжа. Колата е невероятна особено за града, с размерите на Пасат е, само че по-висок. Аз съм 2 метра и към 140 килограма и в Кашкая се чувствах много удобно и зад мен имаше достатъчно място. Мацката, чийто е Нисана го взе на 6 месеца и 5000 км. пробег за 33000 лв. с ДДС. Така ме правете си изводи кое е по-добре. Според мен по-добрият вариант е да се вземе кола на 5000 км на половин цена...Забравих да спомена че е със всички екстри за модела... Зашеметяваща кола... Това и мислех да си купя, но тази година нямаше да мога да подръпна, затова се спрях и на по-старичък Пасат (любимата кола)... Но за градски джип, съотношение цена-качество-екстри, по-добро от японските няма...
ilia3 написа:dobrinb написа:niikoo_1 написа:Кашкай=Подвигнат Хечбек (нещо от рода на Голф кънтри) + с Пародия на 4х4
А е сега си дойдохме на думата.
niikoo_1 написа:Да си купиш Кашкай е безсмислено при положение, че може за по-малко пари да си вземеш 7местен (6+1) по-голям SAV/SUV от рода на X-trail, Outlander, Rav-4, CR-V и да се ползва данъчен кредит![]()
и за разлика от него приличат поне на нещо.
Кашкай=Подвигнат Хечбек (нещо от рода на Голф кънтри) + с Пародия на 4х4
niikoo_1 написа:При другите модели може да ползваш Данъчен кредит и да си спестиш 20% ДДС, защото някой от тях идват стандартно 6+1места, а други се преоборудват.
Така, че цената им става с 10хил.лв на долу и ако имаш фирма да речем накичен до дупка Outlander ще ти излезе по-тънкана от 5местен Кашакай.
rosy написа:niikoo_1 написа:При другите модели може да ползваш Данъчен кредит и да си спестиш 20% ДДС, защото някой от тях идват стандартно 6+1места, а други се преоборудват.
Така, че цената им става с 10хил.лв на долу и ако имаш фирма да речем накичен до дупка Outlander ще ти излезе по-тънкана от 5местен Кашакай.
Има едно предаване Ловци на митове, много интересно![]()
Ако се регистрира колата на рентакарска фирма, ако ще Поло да е пак може да се вземе ддс-то. Друг е въпроса, че това упражнение си заслужава само при добър счетоводител и склоност да жертваш приятелство със собственика на рентакарската фирма. За 6+ 1 важи същия принцип+ редовно попълване на пътен лист
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 54 госта