ГОВОРЕТЕ БЕЗПЛАТНО ОТ 21:00 ДО 05:00

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
zews
Автомобил:
Двигател:

tctc

Мнениеот zews » Сря 05 окт 2005 7:40

направо ме е срам 4е ба4кам за тия маляки.ебати гадния номер.типи4но в наш стил :(

Потребителски аватар
Dodi_Dogg
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: tctc

Мнениеот Dodi_Dogg » Сря 05 окт 2005 7:57

zews написа:направо ме е срам 4е ба4кам за тия маляки.ебати гадния номер.типи4но в наш стил :(

Ама като дойде време за заплати не те е срам... нали :wink: :lol:

Потребителски аватар
WDW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: аз имам

Мнениеот WDW » Сря 05 окт 2005 14:49

Li4o написа:
zews написа:имам такива прима карти.пуснете лс и 6те се разберем как да ви ги изпратя.
относно бфрее има на4ин как да смените номера за разговор.знам го 6тото бачкам в глобул.става така-отивате на 123,после 4 и отивате в менюто за смяна на номер.единственото кофти е че смяната струва о.60ст.
ама ако говорите 2030 мин. си струва.няма такова не6то като ограничение
в минутите/300/

За ограничението от 300 минути можеш да провериш директно в сайта на Глобул-написали са го хората Mr Green Fun
http://www.globul.bg/bg/promotion.html?id=1082

Сега кликни на 0,00 лв и се наслаждавай!
Чудесата на уеб форматирането вече изместват ситния шрифт от старите договори! Не е трудно да се промени номера, но вече към новия номер не важи промоцията...и това го пише в сайта :mrgreen:

А за Примата - ти хубаво продаваш, ама на каква цена са вече... :(

Стига сте ме стресирали !!! Това с чудесата на уеб форматирането найстина е.............!!!
Аз си взех такава карта,но нещо не мога да смятам очевидно ??? Това 300 минути на месец 5 часа ли прави ????
Щот аз вече имам около 7 часа и още си ми важи безплатното обаждане ???!!!!!
Някой да ме светне щот живо ме интересува !!!!

Потребителски аватар
reboot
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот reboot » Чет 06 окт 2005 20:32

Абе има ли някъде дето още да ги има Free Prima Party ( тези на Мтел ) ?

Потребителски аватар
maks
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maks » Чет 06 окт 2005 21:05

WDW написа:
Li4o написа:
zews написа:имам такива прима карти.пуснете лс и 6те се разберем как да ви ги изпратя.
относно бфрее има на4ин как да смените номера за разговор.знам го 6тото бачкам в глобул.става така-отивате на 123,после 4 и отивате в менюто за смяна на номер.единственото кофти е че смяната струва о.60ст.
в минутите/300/

За ограничението от 300 минути можеш да провериш директно в сайта на Глобул-написали са го хората Mr Green Fun

Чудесата на уеб форматирането вече изместват ситния шрифт от старите договори! Не е трудно да се промени номера, но вече към новия номер не важи промоцията...и това го пише в сайта :mrgreen:

А за Примата - ти хубаво продаваш, ама на каква цена са вече... :(

Стига сте ме стресирали !!! Това с чудесата на уеб форматирането найстина е.............!!!
Аз си взех такава карта,но нещо не мога да смятам очевидно ??? Това 300 минути на месец 5 часа ли прави ????
Щот аз вече имам около 7 часа и още си ми важи безплатното обаждане ???!!!!!
Някой да ме светне щот живо ме интересува !!!!

Споко,аз вече минах 10 а кредита не ми е мръднал.

Потребителски аватар
Li4o
Аватар:
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Li4o » Чет 06 окт 2005 21:23

Maks написа:Споко,аз вече минах 10 а кредита не ми е мръднал.

Това май ще е само първия месец......след това всичко ще си дойде на място....с 5-тте часа де ;)

Потребителски аватар
maks
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maks » Чет 06 окт 2005 21:28

Нищо чудно,византийска му работа.

zews
Автомобил:
Двигател:

споко

Мнениеот zews » Пон 10 окт 2005 9:56

днес говорих с 1 мн вътрешен мой човек и тои ми каза 4е това ограничение от 300 мин засега е само за сплашване.все още не мислели да го прилагат на практика.да видим до кога.ако питате мен мтел имат мн пове4е нижда от не6то такова,6тото направо се здухаха

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Пон 10 окт 2005 19:36

@zews.. писах ти ЛС за Примите.. ама не ми отговори.. надали имаш останали още но все пак :)...

Потребителски аватар
Sir T
the STIG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sir T » Вто 11 окт 2005 9:12

тия шмайзери от Мтел защо предлагат услуга, която немогат да поддържат? Писна ми всяка вечер да пренабирам по 20 пъти и да виждам Network Busy на дисплея на телефона си .. В момента, в който пуснат Вива Тел се махам от Мтел .. клиент съм им от 1997ма година, нямам месечна сметка под 200лв и сега заради банда авантаджии и скапан оператор немога да се обадя при положение, че си плащам .. Това е абсурдно! :evil:

Mal
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Mal » Вто 11 окт 2005 13:39

Li4o написа:
в минутите/300/

Чудесата на уеб форматирането вече изместват ситния шрифт от старите договори!
:(

Li4o реших че не можеш да четеш. чета си аз и преди да прочета всичко кликвам върху линка. чета, чета. Брей нищо не виждам за 300 минути ограничение. Пускам един Find на страницата пак не намирам. викам си , че сигурно вече няма такова ограничение. връщам се във форума и ти дочитам поста. Паднах. Честно казано ама ич и немаше да се ссетим да натисна 0.00. направо са големи хитреци. Ей... човек много трябва да внимава.

Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dready » Вто 11 окт 2005 14:13

Sir T написа:тия шмайзери от Мтел защо предлагат услуга, която немогат да поддържат? Писна ми всяка вечер да пренабирам по 20 пъти и да виждам Network Busy на дисплея на телефона си .. В момента, в който пуснат Вива Тел се махам от Мтел .. клиент съм им от 1997ма година, нямам месечна сметка под 200лв и сега заради банда авантаджии и скапан оператор немога да се обадя при положение, че си плащам .. Това е абсурдно! :evil:

Ето за това си невероятно прав.Ако сме една свестна държава сигорно ще можеш и да ги осъдиш.шредстави си ,че ти се е случилонещо имаш само мобилен телефон и не можеш да се свържеш ,защото Мтел правели 10г и трябва да се направят на много щедри.Но да ви кажа и самия народ не е много в нормален.Може ли да направиш 10млн. разговора(официално обявено на страницата на мтел).Аз на какви ли не безмислени разговори се наслушах тогава ,е това ако не е комплексарщина не знам кое.Но аз го казах и ще се повторя.Едните са гърци другите евреи ,еми какво да кажа повече.VIVA ВИВАТЕЛ :)

Потребителски аватар
Sir T
the STIG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sir T » Вто 11 окт 2005 16:26

^ тогава на деня с безплатни разговори пък беше някакъв кошмар, сигурен съм, че и 0.001% от хората, които използват телефона си смислено по работа не са говорили, точно те които трябва да бъдат възнаградени за лоялността си.

България не е мястото да говорим обаче за отношение към клиентите и лоялност всъщност .. грешка! :roll:

Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dready » Вто 11 окт 2005 16:32

По добре да бяха направили някаква отстъпка в % от разговорите за месеца или на никого да не бяха начислявали месечна такса.Пак щеше да е по добре.Аз постоянно виждах разни пубертетчета с телефоните в ръка които водеха безумно глупави разговори.Може ли за да се свържеш да опитваш поне 15/20 пъти и пак няма гаранция ,че ще успееш.Аз не мога да си представя как може да бъдат осъществени 10млн разговора.Това е ненормална работа.

Потребителски аватар
Sir T
the STIG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sir T » Сря 12 окт 2005 9:49

Да .. в точно същия ден чаках гости от София и стоях и чаках да се обадят, за да отида да ги посрещна на влизане в Русе .. те се мъчат да ме наберат, аз се мъча също и греда .. признавам си докато стоях и псувах на кафето с едни приятели мина някво кереме, което си беше пуснал телефона на speakerphone и вървеше с демонстративно доволна физиономия по улицата и си говореха нек'ви тъпотии .. станах, взех му телефона и го затворих .. :roll: Вече и той беше от клуба "Немога да се обадя", заради други като него a boi de

Върни се в “ОФФ-Топик - други”