ГОВОРЕТЕ БЕЗПЛАТНО ОТ 21:00 ДО 05:00
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Dodi_Dogg
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: tctc
zews написа:направо ме е срам 4е ба4кам за тия маляки.ебати гадния номер.типи4но в наш стил
Ама като дойде време за заплати не те е срам... нали

- WDW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: аз имам
Li4o написа:zews написа:имам такива прима карти.пуснете лс и 6те се разберем как да ви ги изпратя.
относно бфрее има на4ин как да смените номера за разговор.знам го 6тото бачкам в глобул.става така-отивате на 123,после 4 и отивате в менюто за смяна на номер.единственото кофти е че смяната струва о.60ст.
ама ако говорите 2030 мин. си струва.няма такова не6то като ограничение
в минутите/300/
За ограничението от 300 минути можеш да провериш директно в сайта на Глобул-написали са го хората Mr Green Fun
http://www.globul.bg/bg/promotion.html?id=1082
Сега кликни на 0,00 лв и се наслаждавай!
Чудесата на уеб форматирането вече изместват ситния шрифт от старите договори! Не е трудно да се промени номера, но вече към новия номер не важи промоцията...и това го пише в сайта![]()
А за Примата - ти хубаво продаваш, ама на каква цена са вече...
Стига сте ме стресирали !!! Това с чудесата на уеб форматирането найстина е.............!!!
Аз си взех такава карта,но нещо не мога да смятам очевидно ??? Това 300 минути на месец 5 часа ли прави ????
Щот аз вече имам около 7 часа и още си ми важи безплатното обаждане ???!!!!!
Някой да ме светне щот живо ме интересува !!!!
- maks
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
WDW написа:Li4o написа:zews написа:имам такива прима карти.пуснете лс и 6те се разберем как да ви ги изпратя.
относно бфрее има на4ин как да смените номера за разговор.знам го 6тото бачкам в глобул.става така-отивате на 123,после 4 и отивате в менюто за смяна на номер.единственото кофти е че смяната струва о.60ст.
в минутите/300/
За ограничението от 300 минути можеш да провериш директно в сайта на Глобул-написали са го хората Mr Green Fun
Чудесата на уеб форматирането вече изместват ситния шрифт от старите договори! Не е трудно да се промени номера, но вече към новия номер не важи промоцията...и това го пише в сайта![]()
А за Примата - ти хубаво продаваш, ама на каква цена са вече...
Стига сте ме стресирали !!! Това с чудесата на уеб форматирането найстина е.............!!!
Аз си взех такава карта,но нещо не мога да смятам очевидно ??? Това 300 минути на месец 5 часа ли прави ????
Щот аз вече имам около 7 часа и още си ми важи безплатното обаждане ???!!!!!
Някой да ме светне щот живо ме интересува !!!!
Споко,аз вече минах 10 а кредита не ми е мръднал.
- Li4o
- Аватар:
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Maks написа:Споко,аз вече минах 10 а кредита не ми е мръднал.
Това май ще е само първия месец......след това всичко ще си дойде на място....с 5-тте часа де

споко
днес говорих с 1 мн вътрешен мой човек и тои ми каза 4е това ограничение от 300 мин засега е само за сплашване.все още не мислели да го прилагат на практика.да видим до кога.ако питате мен мтел имат мн пове4е нижда от не6то такова,6тото направо се здухаха
- Sir T
- the STIG
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
тия шмайзери от Мтел защо предлагат услуга, която немогат да поддържат? Писна ми всяка вечер да пренабирам по 20 пъти и да виждам Network Busy на дисплея на телефона си .. В момента, в който пуснат Вива Тел се махам от Мтел .. клиент съм им от 1997ма година, нямам месечна сметка под 200лв и сега заради банда авантаджии и скапан оператор немога да се обадя при положение, че си плащам .. Това е абсурдно! 

Li4o написа:zews написа:имам такива прима карти.пуснете лс и 6те се разберем как да ви ги изпратя.
в минутите/300/
Чудесата на уеб форматирането вече изместват ситния шрифт от старите договори!
Li4o реших че не можеш да четеш. чета си аз и преди да прочета всичко кликвам върху линка. чета, чета. Брей нищо не виждам за 300 минути ограничение. Пускам един Find на страницата пак не намирам. викам си , че сигурно вече няма такова ограничение. връщам се във форума и ти дочитам поста. Паднах. Честно казано ама ич и немаше да се ссетим да натисна 0.00. направо са големи хитреци. Ей... човек много трябва да внимава.
- dready
- Автомобил:
- Двигател:
Sir T написа:тия шмайзери от Мтел защо предлагат услуга, която немогат да поддържат? Писна ми всяка вечер да пренабирам по 20 пъти и да виждам Network Busy на дисплея на телефона си .. В момента, в който пуснат Вива Тел се махам от Мтел .. клиент съм им от 1997ма година, нямам месечна сметка под 200лв и сега заради банда авантаджии и скапан оператор немога да се обадя при положение, че си плащам .. Това е абсурдно!
Ето за това си невероятно прав.Ако сме една свестна държава сигорно ще можеш и да ги осъдиш.шредстави си ,че ти се е случилонещо имаш само мобилен телефон и не можеш да се свържеш ,защото Мтел правели 10г и трябва да се направят на много щедри.Но да ви кажа и самия народ не е много в нормален.Може ли да направиш 10млн. разговора(официално обявено на страницата на мтел).Аз на какви ли не безмислени разговори се наслушах тогава ,е това ако не е комплексарщина не знам кое.Но аз го казах и ще се повторя.Едните са гърци другите евреи ,еми какво да кажа повече.VIVA ВИВАТЕЛ

- Sir T
- the STIG
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
^ тогава на деня с безплатни разговори пък беше някакъв кошмар, сигурен съм, че и 0.001% от хората, които използват телефона си смислено по работа не са говорили, точно те които трябва да бъдат възнаградени за лоялността си.
България не е мястото да говорим обаче за отношение към клиентите и лоялност всъщност .. грешка!
България не е мястото да говорим обаче за отношение към клиентите и лоялност всъщност .. грешка!

- dready
- Автомобил:
- Двигател:
По добре да бяха направили някаква отстъпка в % от разговорите за месеца или на никого да не бяха начислявали месечна такса.Пак щеше да е по добре.Аз постоянно виждах разни пубертетчета с телефоните в ръка които водеха безумно глупави разговори.Може ли за да се свържеш да опитваш поне 15/20 пъти и пак няма гаранция ,че ще успееш.Аз не мога да си представя как може да бъдат осъществени 10млн разговора.Това е ненормална работа.
- Sir T
- the STIG
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Да .. в точно същия ден чаках гости от София и стоях и чаках да се обадят, за да отида да ги посрещна на влизане в Русе .. те се мъчат да ме наберат, аз се мъча също и греда .. признавам си докато стоях и псувах на кафето с едни приятели мина някво кереме, което си беше пуснал телефона на speakerphone и вървеше с демонстративно доволна физиономия по улицата и си говореха нек'ви тъпотии .. станах, взех му телефона и го затворих ..
Вече и той беше от клуба "Немога да се обадя", заради други като него a boi de

Върни се в “ОФФ-Топик - други”