ifidik написа:маховиииик.101 процента.и като палиш има малко по странен шум ,който си мислиш ,че е от стартера.сори ама съм прав
даже си адски прав

Антон Динев написа:Пуснато на: Пет Фев 01, 2008 19:41 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Стига с тия дискове бе,разбра се че това е бъг на Г4 и причината не е в дисковете-има 100 теми по въпроса !
Ми кат не е от тех кажи кво е .Ти некво мнение имаш ли или ти е накривело нещо и си блееш у форума.
Stivi написа:....... А в този форум си БЛЕЯ доста отдавна и за разлика от теб внимавам с изказа си особено когато съм бил на 1 ден регистрация !
joro09 написа:maiz написа:НЕ не е.joro09 написа:Да и аз имам същия проблем...Чувал съм че може да е от помпата???
Знаеш ли как се решава проблема?
spush написа:при мене също го има това "изцвилване" от време на време при паленето . ужасно е. и при спиране ми тресе волана от време на време (зависи от скоростта) все едно съм си поставил вибромасажйор на ръката. предните ми дискове нямат никакво износване още (явно човекът от когото я купих се е постарал да ги смени) ходих на баланс на джанти сложих и ножи гуми отпреде и пак го има тресенето. Какъв съвет можете да ми дадете.
Благодаря предварително
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 41 госта