Притрисане на колата при спиране.Г4

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
niks76
VW експерт
VW експерт
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот niks76 » Пет 01 фев 2008 22:20

ifidik написа:маховиииик.101 процента.и като палиш има малко по странен шум ,който си мислиш ,че е от стартера.сори ама съм прав

даже си адски прав :wink:

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Пет 01 фев 2008 22:57

Антон Динев написа:Пуснато на: Пет Фев 01, 2008 19:41 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Стига с тия дискове бе,разбра се че това е бъг на Г4 и причината не е в дисковете-има 100 теми по въпроса !

Ми кат не е от тех кажи кво е .Ти некво мнение имаш ли или ти е накривело нещо и си блееш у форума.

Ако пробваш малко да се поупражняваш с търсачката може и да понаучиш нещо по въпроса макар че и в тази тема вече се написа това онова ! А в този форум си БЛЕЯ доста отдавна и за разлика от теб внимавам с изказа си особено когато съм бил на 1 ден регистрация !

Потребителски аватар
maiz
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maiz » Съб 02 фев 2008 9:09

Да има доста писано по въпроса, при мен се оказа замърсени спирачни дискове, почистих ги и от лятото до сега вече 13к км няма проблем.

ventoto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ventoto » Съб 02 фев 2008 12:00

Stivi написа:....... А в този форум си БЛЕЯ доста отдавна и за разлика от теб внимавам с изказа си особено когато съм бил на 1 ден регистрация !

Без лоши чувства, но ми намирисва на КАЗАРМЕНИ комплекси!

Има ли някво значение кой на какво време е във форума, а?

Извинявай приятелю, но с търсачката и на мен ми е трудно да се оправя. Може би съм по-тъп от теб!!!
Ако си малко по-приятелски настроен ще спечелиш много!

Без да ти се меся и да ти давам тон в живота, ще ти дам идея :!: , като си наясно с нещата, намери и пусни линка на написаната вече тема и не се плюнчи. Така поне ще си полезен, а не да събираш негативноста на хора като мен!

Потребителски аватар
joro09
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот joro09 » Съб 02 фев 2008 19:43

Да и аз имам същия проблем...Чувал съм че може да е от помпата???

Потребителски аватар
maiz
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maiz » Съб 02 фев 2008 23:32

joro09 написа:Да и аз имам същия проблем...Чувал съм че може да е от помпата???
НЕ не е.

Потребителски аватар
joro09
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот joro09 » Съб 02 фев 2008 23:35

maiz написа:
НЕ не е.

Знаеш ли как се решава проблема?

Потребителски аватар
junakov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот junakov » Нед 03 фев 2008 15:42

joro09 написа:
maiz написа:
НЕ не е.

Знаеш ли как се решава проблема?

колега и при мен беше така до вчера , аз ги имах двата проблема тресеше при спиране и на място чат пат мотора ми е 1.9 тди ахф 110 кс. проблема го реших като смених предни и задни дискове с накладки ремонт на електронния блок на нафтовата помпа и сега е уса пипнах и някои други нещица които ми бяха за оправяне.... но братле ходи на някои които разбира че си ебало маиката от пишман маистори и накрая стигаме до лошия момент цената за качествена стока (дискове+накладки) + ремонта на ел. блок на помпата стегни се в краста че си ебало маиката успех дано не се окаже и при теб така

Потребителски аватар
spush
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот spush » Сря 06 фев 2008 12:19

при мене също го има това "изцвилване" от време на време при паленето . ужасно е. и при спиране ми тресе волана от време на време (зависи от скоростта) все едно съм си поставил вибромасажйор на ръката. предните ми дискове нямат никакво износване още (явно човекът от когото я купих се е постарал да ги смени) ходих на баланс на джанти сложих и ножи гуми отпреде и пак го има тресенето. Какъв съвет можете да ми дадете.
Благодаря предварително

Потребителски аватар
Americanec
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Americanec » Сря 06 фев 2008 12:48

spush написа:при мене също го има това "изцвилване" от време на време при паленето . ужасно е. и при спиране ми тресе волана от време на време (зависи от скоростта) все едно съм си поставил вибромасажйор на ръката. предните ми дискове нямат никакво износване още (явно човекът от когото я купих се е постарал да ги смени) ходих на баланс на джанти сложих и ножи гуми отпреде и пак го има тресенето. Какъв съвет можете да ми дадете.
Благодаря предварително

това изцвилване го имах и при полото.казаха че трябвало да се сменят някакви четчици на стартера,но така и не отидох.Смятам да си я карам така колицата,докато не разбера 100% от какво е това,че на полото ей така секи казва ралзични работи като почнах да ги сменям не се оправяха проблемите .....доста парици поторших от пишман майстори....Накрая взеха да я връщат от сервизите с отговора незнаем,неможем да я оправим....

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”