Светлини за мъгла Г2
- strahil_toshkov
- Автомобил: VW GOLF 3 16V LIMITED EDITION
- Двигател: ABF 1997
- Контакти:
здравейте аз сащо си слагам халогени на голф 2 с тясна броня-буксата под казанчето с антифриза я намерих но с релето 18 имам проблем-търсих на много места но ме гледаха като изванземен--пробвах и в моргите--там имат такива релета но са силови с ро дебели крачета и не стават мисля че не са от голф--въпросат ми е някой знае ли номерацията на изводите за релето но на бошуниерата--мога ли да сложа обикновено реле вез номерация--продават ги на всякаде--все пак има +силов -маса управление и извод за консуматорите и до колкото знам релето е с 4 извода /а има и с 5 извода/ 31 30 87 86--някой даже имат и диоди --страхувам се да не изгора инсталацията--може ли някой да ми помогне--благодаря ви на всички предварително
- strahil_toshkov
- Контакти:
- strahil_toshkov
- Контакти:
- strahil_toshkov
- Контакти:
за сажеление нямям снимки защото халогените са долу в колата но утре обещавам много снимки като ги поставя---халогените са на фирмата ДЛАА--след много тарсене и опити останових че моделат 2010 с лупи дава светлинен сноп на черта и се вижда прекрасно--ако имате наблюдение от светлината на халогени на голф 3 оригинални на хела--тук разпраскването на светлиния сноп явно е добре изчислено и се вижда прекрасно
- stancorotax
- Автомобил:
- Двигател:
колега ivkata, благодаря за инфото, но имам малко неясноти. Без реле на номер 7 на куплунга под разширителния съд излиза захранване за мъглата при включени къси, нали така? Какво се прави друго, освен слагането на релето? Аз пробвах с реле, но не намерих зад бушоните куплунзите, за които говореше, и сега съм без реле - фаровете ми за мъгла са с късите, не с габаритите...имах един сиво-жълт кабел с букса, свободен, но на него нищо не излизаше - нито при габарити, нито при къси, а и не намерих друг такъв вече включен, за да го превключа. Къде да търся?: 

- ivkata
- Автомобил:
- Двигател:
Ха ха,колегата stankorotax ме излови!
Предишните ми мнения са от миналата година,и бях позабравил някой неща
,значи на буксата(под казанчето) има напрежение дори без реле ,само трябва бушон да се сложи на бушониерата!
А ако искате да светят халогените със габаритите трябва да се превкючи една черна букса със сивожълт кабел.Намира се зад бушониерата,до нея трябва да има същия по цвят кабел с букса който не е вкл. никъде.Просто разменяте местата на буксите ,и си слагате реле ,и вече трябва да работят и на габарити!

- strahil_toshkov
- Контакти:
- stancorotax
- Автомобил:
- Двигател:
ма....ма му (на голфа ми
), гледах и рових половин час, но не намерих въпросната включена букса, само една свободна, която така и не намерих къде да включа...всички букси там разкачах и така и не изчезна напрежението на куплунга под казанчето... може моя да няма такава, знам ли...ще поровя пак ако имам скоро време, и ако има резултат ще съобщавам
благодаря на всички за инфото

благодаря на всички за инфото
- strahil_toshkov
- Контакти:
- strahil_toshkov
- Контакти:
колеги,благодарение на всички вас - които ми помогнахте вече и моята 2ка си има халогенни фарчета. Ако някой чете тази теме обаче трябва да знае че въпреки поставянето на реле в бушониерата което да управлява налогенните фарове да светат независимо от късите светлини управлението им единсвено минава през копчето и го товари-препоръчвам на всички които сметнат думите за реални да си направят един тест ---- както научих и аз буксата за налогените седи зад казанчето за антифриз,предполагам че всички ние сме теглили кавели от там ----за теста-----вземете кабел около 50см. единия край допрете в плюсовата клема на акомулатора а другия в буксата-при работещ двигател и пуснати налогенни светлини-ВНИМАВАИТЕ ДА НЕ ОБЪРКАТЕ + - ако има усилване на светлината при допир с кавела----сложете си реле------както знаете голф 2 си нямя релета за никой от светлините---къси----дълги----а сега установих и халогени----не сам написал този отговор за да се права на разбирач а просто ако мога да помогна с нещо НЕ ЗНАМ КАК ДА КАЧА СНИМКИ НА ТОЗИ ФОРУМ--АКО НЯКОИ МИ КАЖЕ ЩЕ ВИ ПОКАЖА как се вграждат халогенни фарове тип лупи в пластмасовата решетка под бронята на голф с тесни брони

Привет на всички
Нов съм тук във форума.
Стана ми интересно за тия халогенчета-как изглеждат и как се вграждат.
Към колегата strahil_toshkov, в работата ми нямам достъп до личните мейлове,иначе бих качил и аз снимките. Иначе ето тук има описание как се качват снимки в molia-polzvaite-drug-host-za-snimki ->прикачване на снимки.
Дано съм помогнал

Нов съм тук във форума.
Стана ми интересно за тия халогенчета-как изглеждат и как се вграждат.
Към колегата strahil_toshkov, в работата ми нямам достъп до личните мейлове,иначе бих качил и аз снимките. Иначе ето тук има описание как се качват снимки в molia-polzvaite-drug-host-za-snimki ->прикачване на снимки.
Дано съм помогнал

- strahil_toshkov
- Контакти:
благодаря за всичко надявам се снимките да сваршат работа на някой--късно вечерта и снимки как светат-с китайски крушки-----утре ще са осрам----куул блу----/гадно но нали трябва на вългарски/

Последна промяна от strahil_toshkov на Пет 08 фев 2008 18:07, променено общо 3 пъти.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”