Общо взето която и 2ка,3ка,4ка или 5ца гти ми дадете ще се радвам,но 1цата си е най добрата

Tyan написа:момчета не мислите ....но ви е простено ...какво се пита ?????? кой е сполучливият ........ ако под сполучливост разбирате комфорт и екстри това са 5,4 защото стандартно излизат с най много екстри и донякъде 3 ...ако искате здравина са 1,2 донякъде 3 защото са най прости .... а най здравият и добре действащ механизми са простите и изградени с най малко части ....и какво излиза тук .... като здравина, екстри и бързина тройката е най балансирана
![]()
четворката можеше да бъде много добра ..ако не се бяха правили немците на цигани със съединителя, електриките и тъпомалоумните механизми на стъклата ...петицата е рано за анализи
kilima написа:четворката е с готини двигатели,тежка,отвратителни материали по интериора
so.sec написа:kilima написа:четворката е с готини двигатели,тежка,отвратителни материали по интериора
Абе хора вие какви 4ки сте виждали??
Тежка? 1200кг е тажка? голф 3 колко е - 500?
Интериор? Материалите много наподобяват тези на голф 3! Преди това карах Пасат 93та, смея да твърдя че на голфа материалите са с мъничка стъпка по-напред, но ако не, тосъс сигурност по нищо не отстъпват.
slavi ivanov slavov написа:Едно включване и от мен, двама приятели имам сьс 4-ки, единият два пьти чупи картера, другия само един пьт,ниски ли са тея коли , место положението на картерите ли не им е изчислено нещо ама си е голям бич ,представете си за София пьтуваш и в някои дупка пукнеш картер е,е,е,е, ко праим, уж 4-та изчислена ,уж туи, уж унуи ама ето ви нещо недупостимо за мене поне , не ангажирам никои.
slavi ivanov slavov написа:Едно включване и от мен, двама приятели имам сьс 4-ки, единият два пьти чупи картера, другия само един пьт,ниски ли са тея коли , место положението на картерите ли не им е изчислено нещо ама си е голям бич ,представете си за София пьтуваш и в някои дупка пукнеш картер е,е,е,е, ко праим, уж 4-та изчислена ,уж туи, уж унуи ама ето ви нещо недупостимо за мене поне , не ангажирам никои.
Batmirko написа:
Довода е следният: Не може да оценяваш ако не си карал и не си навъртял на всяка по 30-40 000км
За тези които са карали всеки един от тези автомобили: RESPECT![]()
![]()
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 93 госта