Мнениеот GPower » Съб 09 фев 2008 0:02
Тьи,четох много и аз да се искажа.Аз имам голф3 както се вижда от афтара.Имах проблеми с него(кои няма проблеми сьс своята кола)само тези които са на година две даже и те са под вьпрос.Ако имам пари бих си взел 5-ца(ама нямам)и за това сьм си доволен от моята 3-ка.Искам да питам тези с 4-ките биха ли си взели 5-ца ако можеха-ДА.....Теази с 3-ката биха ли взели 4-ка-ДА....Тези с 2-ката биха ли си взели-3-ката-ДА..........тези с единицата сум сигурен че ще си вземат които и да е стига да имат пари(нищо ли4но кьм колегите аз нямам нищо против VW -1просто не е ясно за какво точно се спори)ВСИЧКО Е ПАРИ КОИ КАКВОТО И ДА ПРИКАЗВА АЗ ЗНАМ ,ЧЕ Е ТАКА,И НЕ САМО АЗ ИМА МНОГО ХОРА КОИТО ЩЕ МЕ ПОДКРЕПАТ.Колата е кола когато се подьржа,а не да е карана в ГЕРМАНИЯ или кьдето и да е по света и са и взели акьла и сега ние дасе чудим?Абе тоя голф неиска да вьри постоянно имам проблеми с него отказа ми това,отказа ми онова.Ами те хората копуват карат стабилно и хвьрлят и всички знаем каде отива боклука.,В БУЛГАРИСТАН ЗА БЕЗ ПАРИ И НИЕ ГИ ХВАЛИМ И ОБСЬЖДАМЕ.Та както каза един колега 2-ката е здрава ама като знам каква разлика има от кола до кола(не правя деление 2,3,4) за пет не говоря(и за 1-цата).Нека 4-ката и 5-цата станат на по 10-на 15-години,че и повече ,че да им гледаме саира и да се срещнем пак в този форум живи и здрави без значение кои каква кола кара и да си говорим пак за VW(НЕ САМО А И КОЯТО МАРКА ДА ХВАНЕМ МОЖЕ МН. ДА СЕ СПОРИ)
Ивинете ме за оф топика това е мое мнение и тази тема трябва да и се сложи катинар че 2-ките ще им се вдигне цената.И сега виждам реликви на по 20 години за 4000 бона,с кьщата ще ги продават явно