Анкета за качеството на 5те голф поколения до момента

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora

Коя според вас е най-качествената серия Голф до момента?

Анкетата завърши на Сря 13 фев 2008 20:02

Голф 1
5
2%
Голф 2
119
59%
Голф 3
41
20%
Голф 4
27
13%
Голф 5
10
5%

Общо гласове: 202
scruc
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот scruc » Пет 08 фев 2008 23:59

kipi написа:..........

Ми да ти кажа и да имам и да нямям 8000-10000 в джоба пак не бих взел Голф 4 и не защото е лош а защото харесвам Пасати и бих дал малко отгоре за да взема някой Пасат Б-5.Ако прочетеш по придишния ми пост, ще разбереш че имам и Голф 3 и съм много доволен от него(за 3 години 400лв.) което ме навежда на мисълта че някой хора или са големи каръци и са попаднали на някакви бараки или просто не разбират от коли и от там си вадят някой изводи които не искам да коментирам.

Потребителски аватар
GPower
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GPower » Съб 09 фев 2008 0:02

Тьи,четох много и аз да се искажа.Аз имам голф3 както се вижда от афтара.Имах проблеми с него(кои няма проблеми сьс своята кола)само тези които са на година две даже и те са под вьпрос.Ако имам пари бих си взел 5-ца(ама нямам)и за това сьм си доволен от моята 3-ка.Искам да питам тези с 4-ките биха ли си взели 5-ца ако можеха-ДА.....Теази с 3-ката биха ли взели 4-ка-ДА....Тези с 2-ката биха ли си взели-3-ката-ДА..........тези с единицата сум сигурен че ще си вземат които и да е стига да имат пари(нищо ли4но кьм колегите аз нямам нищо против VW -1просто не е ясно за какво точно се спори)ВСИЧКО Е ПАРИ КОИ КАКВОТО И ДА ПРИКАЗВА АЗ ЗНАМ ,ЧЕ Е ТАКА,И НЕ САМО АЗ ИМА МНОГО ХОРА КОИТО ЩЕ МЕ ПОДКРЕПАТ.Колата е кола когато се подьржа,а не да е карана в ГЕРМАНИЯ или кьдето и да е по света и са и взели акьла и сега ние дасе чудим?Абе тоя голф неиска да вьри постоянно имам проблеми с него отказа ми това,отказа ми онова.Ами те хората копуват карат стабилно и хвьрлят и всички знаем каде отива боклука.,В БУЛГАРИСТАН ЗА БЕЗ ПАРИ И НИЕ ГИ ХВАЛИМ И ОБСЬЖДАМЕ.Та както каза един колега 2-ката е здрава ама като знам каква разлика има от кола до кола(не правя деление 2,3,4) за пет не говоря(и за 1-цата).Нека 4-ката и 5-цата станат на по 10-на 15-години,че и повече ,че да им гледаме саира и да се срещнем пак в този форум живи и здрави без значение кои каква кола кара и да си говорим пак за VW(НЕ САМО А И КОЯТО МАРКА ДА ХВАНЕМ МОЖЕ МН. ДА СЕ СПОРИ)
Ивинете ме за оф топика това е мое мнение и тази тема трябва да и се сложи катинар че 2-ките ще им се вдигне цената.И сега виждам реликви на по 20 години за 4000 бона,с кьщата ще ги продават явно

kipi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kipi » Съб 09 фев 2008 0:04

scruc написа:
kipi написа:..........

Ми да ти кажа и да имам и да нямям 8000-10000 в джоба пак не бих взел Голф 4 и не защото е лош а защото харесвам Пасати и бих дал малко отгоре за да взема някой Пасат Б-5.Ако прочетеш по придишния ми пост, ще разбереш че имам и Голф 3 и съм много доволен от него(за 3 години 400лв.) което ме навежда на мисълта че някой хора или са големи каръци и са попаднали на някакви бараки или просто не разбират от коли и от там си вадят някой изводи които не искам да коментирам.

Или пък ти си късметлия! :)

scruc
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот scruc » Съб 09 фев 2008 0:10

kipi написа:
Не се обиждай, но съм сигурна че причината ти да караш 13 годишна кола, а аз да си карам сеата e щото и двамата можем да си позволим Q7, ама не ни харесва нали :D ееееех гроздето гроздетооооо

И ти не се обиждай ама ти надали си купила сама Сеата, най вероятно некой чичка е помогнал ама това е друг въпрос mhihi а за мен не се притеснявай аз грозде не ям :wink:

kipi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kipi » Съб 09 фев 2008 0:13

scruc написа:
kipi написа:
Не се обиждай, но съм сигурна че причината ти да караш 13 годишна кола, а аз да си карам сеата e щото и двамата можем да си позволим Q7, ама не ни харесва нали :D ееееех гроздето гроздетооооо

И ти не се обиждай ама ти надали си купила сама Сеата, най вероятно некой чичка е помогнал ама това е друг въпрос mhihi а за мен не се притеснявай аз грозде не ям :wink:

не ме мисли... целия си е мой ;)

:kiss my ass

а за гроздето - виждам... кисело ти е и за това :)

scruc
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот scruc » Съб 09 фев 2008 0:21

kipi написа:

:kiss my ass

Да да та да искаш да ти копувам кола после , Сеат Леон не ми е по джоба прекалено е луксозна mhihi

П.С. Грозде не ям не защото е кисело а защото си падам по по екзотични плодове : sex

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Съб 09 фев 2008 0:21

:evil: чат

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”