проблем с парното
- TOTI_GOLFBS
- Автомобил:
- Двигател:
проблем с парното
аз имах са6тия проблем паржо се пробваи да отпи6и6 радятор4ето ,като измак4е6 единия марки4 налеи о4ет ако мойе го остажи една ве4ер ,кослего промии мойе да го родуха6 с компресор ,пойелажам ти успех ако не станеново радятор4е 6те се раджам ако ти помогна аз така го отпу6их .
- TOTI_GOLFBS
- Автомобил:
- Двигател:
--------------------------------------------------------------------------------
аз имах са6тия проблем паржо се пробваи да отпи6и6 радятор4ето ,като измак4е6 единия марки4 налеи о4ет ако мойе го остажи една ве4ер ,кослего промии мойе да го родуха6 с компресор ,пойелажам ти успех ако не станеново радятор4е 6те се раджам ако ти помогна аз така го отпу6их
аз имах са6тия проблем паржо се пробваи да отпи6и6 радятор4ето ,като измак4е6 единия марки4 налеи о4ет ако мойе го остажи една ве4ер ,кослего промии мойе да го родуха6 с компресор ,пойелажам ти успех ако не станеново радятор4е 6те се раджам ако ти помогна аз така го отпу6их
- TOTI_GOLFBS
- Автомобил:
- Двигател:
--------------------------------------------------------------------------------
аз имах са6тия проблем паржо се пробваи да отпи6и6 радятор4ето ,като измак4е6 единия марки4 налеи о4ет ако мойе го остажи една ве4ер ,кослего промии мойе да го родуха6 с компресор ,пойелажам ти успех ако не станеново радятор4е 6те се раджам ако ти помогна аз така го отпу6их .
- mitakathvp
- Автомобил:
- Двигател:
- rodeo man
- Автомобил:
- Двигател:
аз таблото си го свалих сам отне ми около 4 4аса ,добре е като го свалиш да си видиш клапите при мен те бяха заминали олепих ги и готово
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=218017

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
сега ще пи6а и аз - значи първо проверяваш клапите ако им е излетял дунапрена лепиш. Ако имаш термостатчето го махаш. Но стигне ли се до радиаторче правиш следното - вадиш го от кутията, след това от долната страна има една черна капачка (като дъно) дърпаш я и я махаш - виждаш 8те тръбички - след това на чешмата с топла вода го наливаш и оставяш водата да цируклира - и пипаш тръбичките отдолу, ако и 8те са с еднаква температура радиаторчето е ОК, обаче ако не са е запушено. Запушено ли е - имаш няколко варианта - радиаторджия или ако си майстор дейставш сам - но да знаеш процента да успееш е 50 към 50 - отгоре където са тръбите има ламаринени крачета които натискат казанчето към радиатора - отваряш го внимателно - вадиш казанчето и ще видиш мизерията, след това ще видиш че в тръбите има пластмасови или метални спирали с човки го вадиш - и ще видиш за каква мизерия става на въпрос, после не ги слагаш - радиатора вече е не запушваем , сгалабяш по обратния ред и се молиш да не тече ИЛИ НОВО РАДИАТОРЧЕ, аз на мойта кола съм без спирали и вече 3 година съм доволен - проблеми нямам
УСПЕХ

-
- Автомобил:
- Двигател:
Батка тоя проблем както виждаш много хора го имат.На мен ми се е случвал два пъти.Първия път след като ми се спука радиаторчето ми отне почти един ден докато го сменя (преди това не бях разглобявал табло),голямата ми грешка беше че отидох и си купих втора употреба радиаторче НЕ ГО ПРАВИ купи си ново защото "новото" се запуши и трябваше да го сменям отново.Втория път, вече като по вещ в занаята
, ми отне около два часа и след като си купих новото и го смених нямам проблем(поне до този момент).А и да ти кажа ходих на майстор и ми искаше 120лв за смяната.Не си заслужава да даваш толкова пари за това можеш и сам да го направиш стига да имаш време 

-
- Автомобил:
- Двигател:
.
Незнам дали този начин си го пробвал,при мен проблема се реши със свалянето на двете водни съединения които излизат от двигателя и влизат в купето,едното е входа,а другото е изхода за парното ти,след което на някоя автомивка набиваш пароструиката и радитора се отпушва....Успех.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: проблем с парното
аз следя темата и гледам че има много опитни и страдали от моя проблем хора но не съм мързелив ако знаеш какво работя на дали ще мислиш така,
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”