За дуракоустойчивостта на Vento
- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ООООО колега ти на това по предел завой ли му викаш.А и за този път дето казваш аз го имам за хубав.Аз ви казвам - мога да ви водя на такива пътища че косата да ви се изправи.Ако някой скоро е пътувал през Пирин маршрута Гоце Делчев - Петрич може да има представа.Аз си разбих единия амортесьор точно поради простата причина, че не исках да засека този зад мене.Видях нещо като дупка но ми се видя запълнена с асвалт.Но когато бях на няколко метра от нея видях, че е дупка на която асвалта за запушване е изкаран след нея (най-вероятно от товарен автомобил).Т.е. се получава последователност от дупка и гърбица.Само дето таблото не се закачи за тавана.Побеснях почервенях попсувах си и накрая се изръсих 170 лв за амортесьори.
- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Точно затова.Какво ще кажеш за пътя.Аз мисля че фирмите производителки могат да си тестват новите автомобили по него без проблем.МАйка ми е от Хаджидимово Гоцеделчевско, а баща ми от Петрич.Много често пътувам през този път.Но няма да забравя едно пътуване.Беше минала бура от там и е имало проливен дъжд.Пътя беше осеян от паднали камъни, и на всичкото отгоре имаше и мъгла.Максимална скорост 40км/час.Много внимавайто по този път!!!По този път ладичката доста пъти си е повръщала водата!!!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря за отговорите! Още не съм се решил за Vento. Нисичко е. Не, че ще го карам от Ком до Емине или по някакъв подобен off road, но все пак е хубаво човек да знае, че може да мине на повече места и да е сигурен при разнообразни атмосферни условия. Иначе не виждам смисъл да давам толкова пари за кола, на която може да се разчита само от април до септемри по магистралата между София и Пловдив.
- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”