За дуракоустойчивостта на Vento

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
ANNIHILATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ANNIHILATOR » Сря 12 окт 2005 21:03

ООООО колега ти на това по предел завой ли му викаш.А и за този път дето казваш аз го имам за хубав.Аз ви казвам - мога да ви водя на такива пътища че косата да ви се изправи.Ако някой скоро е пътувал през Пирин маршрута Гоце Делчев - Петрич може да има представа.Аз си разбих единия амортесьор точно поради простата причина, че не исках да засека този зад мене.Видях нещо като дупка но ми се видя запълнена с асвалт.Но когато бях на няколко метра от нея видях, че е дупка на която асвалта за запушване е изкаран след нея (най-вероятно от товарен автомобил).Т.е. се получава последователност от дупка и гърбица.Само дето таблото не се закачи за тавана.Побеснях почервенях попсувах си и накрая се изръсих 170 лв за амортесьори.

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Нед 16 окт 2005 16:29

Аууууу това дето минава през ПАПАЗ ЧАИР.. Хора това пътя между Петрич - Гоце Делчев са едни огромни склонове едни 170 градуссви завой, едни пропасти ..... бррррр ANNIHILATOR за това говориш май:)

Потребителски аватар
ANNIHILATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ANNIHILATOR » Нед 16 окт 2005 16:39

Точно затова.Какво ще кажеш за пътя.Аз мисля че фирмите производителки могат да си тестват новите автомобили по него без проблем.МАйка ми е от Хаджидимово Гоцеделчевско, а баща ми от Петрич.Много често пътувам през този път.Но няма да забравя едно пътуване.Беше минала бура от там и е имало проливен дъжд.Пътя беше осеян от паднали камъни, и на всичкото отгоре имаше и мъгла.Максимална скорост 40км/час.Много внимавайто по този път!!!По този път ладичката доста пъти си е повръщала водата!!!

Бъдещ автомобилист
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Бъдещ автомобилист » Чет 20 окт 2005 10:42

Благодаря за отговорите! Още не съм се решил за Vento. Нисичко е. Не, че ще го карам от Ком до Емине или по някакъв подобен off road, но все пак е хубаво човек да знае, че може да мине на повече места и да е сигурен при разнообразни атмосферни условия. Иначе не виждам смисъл да давам толкова пари за кола, на която може да се разчита само от април до септемри по магистралата между София и Пловдив.

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Пет 28 окт 2005 9:31

E .... така като те слушам имаш нужда от джип ......... то 60 % от останалите автомобили са със същата височина ............. :) Плюс това ако влезеш в 30 см коловоз ще ти закачи с какъвто и да е лек автомобил от конвенционалните :)

Потребителски аватар
ANNIHILATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ANNIHILATOR » Вто 01 ное 2005 22:01

Ако често ти се налага да пътуваш по гадни пътища, и въпреки всичко искаш по-малък автомобил мисля че едно самурайче ще ти свърши работа!!!

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”