VW Polo 1992 година парно
-
discordia
- Автомобил:
- Двигател:
VW Polo 1992 година парно
Здравейте, имам следния въпрос и бих се радвал, ако някои ми отговори които и по-запознат с отоплителната система на VW Polo II 1992 година производство. Става въпрос, когато пусна парнтото след като колата е вдигнала необходимата температура въздухопроводите, коите се регулират по височина и ширина ако мога така да се изразя непрекъснато духат студено без значение на какво положение съм нагласил. Топло идва само от тези които са над тях и са фиксирани да духат само на страничните прозорци. Това проблем на парното ли е или е просто нормално за модела, но няма никаква логика, защото по този начин практически тона купе няма затопляне!
- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
До колкото на мен ми е известно това си е фабрично така
И при мен е така. Мислих гимнастики за преправяне ама се отказах.
Това, че купето няма затопляне въобще не е вярно. Парното на макс точно след 10-15 мин на загрял автомобил и просто не се издържа в колата! Ако го пусна да ми духа на краката по някое време даже започва да ми пари.
И при мен е така. Мислих гимнастики за преправяне ама се отказах.
Това, че купето няма затопляне въобще не е вярно. Парното на макс точно след 10-15 мин на загрял автомобил и просто не се издържа в колата! Ако го пусна да ми духа на краката по някое време даже започва да ми пари.
- Peterman
- Автомобил: passat b6
- Двигател: BMP 2000 140 hp - 2006
lrlmodo написа:бе добре си топли, но защо са направили такава система![]()
а от малките отвори към страничните огледала духа топло (над врътките)
а кажете каква е логиката
може би да влиза свеж студен въздух - друга не виждам
spidergb написа:А и аромата на крака не може да се сравни с никой друг ароматизатор
е тва ми идва в повече, то си се допълва де!
- spidergb
- Автомобил:
- Двигател:
chy написа:spidergb написа:Ако си пуснеш клапата да ти върти въздух само в купето ще почне да духа топло и от централните отвори, но така ще ти се
Обърка колите колега...ква клапа,кви 5 лева...
lrlmodo-къв е тоя половер на аватара,бре
чекай де е нямате ли клапа да върти въздуха само в вътре шот мисля че съм виждал на поло като твоето ма може и да бъркам. То с моя акъл на 7 годишен ко ти помня
- lrlmodo
- Автомобил: Zafira OPC
- Двигател: Z20LET
chy написа:spidergb написа:Ако си пуснеш клапата да ти върти въздух само в купето ще почне да духа топло и от централните отвори, но така ще ти се
Обърка колите колега...ква клапа,кви 5 лева...
lrlmodo-къв е тоя половер на аватара,бре
некво без парно
на тия наште до 94г са забравили да им сложат сентрални духалки - има само отстрани, пък и не духат топло
бе гаменска работа
chy имаш ЛС
- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
chy написа:groznika написа: Ако го пусна да ми духа на краката по някое време даже започва да ми пари.
И да мирише![]()
![]()
![]()
-извинявай,не се сдържах
![]()
И при мен си е яко парното...
Колега, аз не карам по джапанки...
ПП
Парното си е екстра и за мен има само един недостатък, който не се изразява в духалките. Проблемът е точно в това, че няма копче за вътрешен и външен поток на въздуха. По тази причина всеки льольо с газова или метанова уредба веднага бива заловен от носа ми.
Ко да се прави
- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
Аз пък направо им бях изкормил тръбите защото слагах говорители на тяхно място. Един ден си викам.
Как може да те направят така бе? Нямаш място за големи говорители отпред ,а за дугалките не духаш топло, за духане на студено не ми и трябваш имам си джамчета ,а само тежиш тука да дигаш разхода- айде бегай
groznika , на мен джама си ми беше тая клапа ,а притока на въздух (по скоро прахоляк) го бях затворил с капачки от буркани и изолирбанд
Как може да те направят така бе? Нямаш място за големи говорители отпред ,а за дугалките не духаш топло, за духане на студено не ми и трябваш имам си джамчета ,а само тежиш тука да дигаш разхода- айде бегай
groznika , на мен джама си ми беше тая клапа ,а притока на въздух (по скоро прахоляк) го бях затворил с капачки от буркани и изолирбанд
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”