проблем със осветлението на задна
- mitkoslb
- Автомобил:
- Двигател:
проблем със осветлението на задна
проблема е следният като вкарам задна скорост не винаги се включват задните светлени 

- ivankov
- Автомобил:
- Двигател:
Re: проблем със осветлението на задна
имах и аз такав проблем при мене беше скасан кабел на буксата които влиза в датчика а датчика се намира отпред при мотораmitkoslb написа:проблема е следният като вкарам задна скорост не винаги се включват задните светлени
- pesho_sl
- Автомобил: VW Golf IV
- Двигател: AGR 1998
първата, до която може много лесно да се стигне, на нея има само 2 кабела - червен и син (мисля че имаше и черно и на 2-та но не съм много сигурен, хем вчера ги гледах). Тя и моята ми прави номера, като ги бутна свети обаче след известно време спира. Трябва да я позатегна датчика и ако това не помогне да я замеря да видя дали и стига ток или кабелите ме цакат някъде.
- mitkoslb
- Автомобил:
- Двигател:
проблема беше от прекъсвача на скоростната кутия изкарах го зачистих го от маслото пръсках го със един спрей, има една метална част която се двжи на вътре като е вкючена задна и излиза като е изключена раздвижих го навътре навънка и межувременно със спеия пръсках излезе малко мръсотия сега се изчисти и работи идеално дано мръсотията е бил проблема 

- pesho_sl
- Автомобил: VW Golf IV
- Двигател: AGR 1998
колега mitkoslb я кажи как го изкара, че аз моя не можах, как ли не въртях ключа - неще и неще. и много интересно когато му пусна ток на тоя прекъсвач към едното от двете щифчета тогава свети, а като пробвам на 2-те по отделно неще. някой ако може да помогне драсне някой ред! благодаря предварително! ама то твоето било голф2, аз ще потърся в търсачката!
- DimoNN
- Автомобил:
- Двигател:
Re: проблем със осветлението на задна
ivankov написа:имах и аз такав проблем при мене беше скасан кабел на буксата които влиза в датчика а датчика се намира отпред при мотораmitkoslb написа:проблема е следният като вкарам задна скорост не винаги се включват задните светлени

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”