тропане по ходовата Г3
-
- Автомобил:
- Двигател:
тропане по ходовата Г3
Здравейте!Имам малък проблем с моето съкровище.Голф 3 1.6 101к.с.Появи ми си тропане по ходовата част,съответно веднага доктор!Смениха ми веднага тампони(макферсон),биалетки.тропането си е пак на лице,а всичко друго било наред.Съмнява ме нещо кормилната рейка.ако някой се сеща нещо може да сподели.тропането си е по точно пукане дори и при 20 км в час,без значение дали вартя волана или не.усеща се повече на малки дупки или камъчета.просто неискам да сменям безразборно за да се оправи нали се сещате.благодаря предварително.
-
- Автомобил:
- Двигател:
ре
Ами волана него усещам да е много по мек,но забелязах друго.Мисля че надясно ми се върти по трудно отколкото наляво, а няма проблем по принцип с хидравликата.И другото е че леко дърпа на ляво.След смяната на тампоните и на биалетите съм ходил естествено на стенд.Много неща се натрупаха изведнъж.Идея си няма вече.Май ще се сменя едно по едно докато стане ясно защото 4 различни майстора до момента-5 мнения.Мерси за съветите,ако някой се сеща нещо-да помага.Мерси
Здрасти и аз го имам това тропане от скоро и ходих на майстори и предницата се оказа здрава,но е от рейката и сега във вторник ще ходя да видя дали е само за обиране на луфт или за рециклаж
П.п аз ще ходя при Радко-намира се при сервизи Стефанов на Васил априлов 146.....Ще ти пиша дали съм доволен и за цени

П.п аз ще ходя при Радко-намира се при сервизи Стефанов на Васил априлов 146.....Ще ти пиша дали съм доволен и за цени

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”