Прочетох много, и знам че има много теми за парното, но случеят при мен е доста различен и понеже е спешно, защото въобще нямам парно в момента да обясня:
1.Откакто взех колата парното работеше само на 3. Лятото изгоря, размесе се пушек в купето и невероятна смрад. Според вас какво се е случило и какво да предприемам като действие. И да ми давате някакви промерни цени с предположенията. Искам обяснение къде ми се намира вентилатора на парното, не мога да го намеря, разглобих таблото, но не е от там.
2. За да не пускам нова тема: уплътненията на вратите ми са силно изгорели от слънцето, виждат им се конците и текат, от къде да си купя нови, колко струват и как да ги сменя.
3. Гюрука също ми тече, дайте съвет какъв може да е проблема и какво да правя.
4. Имам проблем с оборотите, сутрин докато загрее колата е нормално да са високи, но моите са прекалено, а и си ги вдига когато си иска, след като е загряла колата и след около 40 мин. шофиране, мисля че проблема е от автоматичния смукач. ПОМАГАЙТЕ!
Поздрави.
Още едно неработещо парно в Г2
- dtt
- Автомобил: Golf 2
- Двигател:
1. Не бързай!
2. Чети по-бавно и внимателно!
3. Изпозвай търсачката. Не е google, но търси и намира. Използвай я.
За парното:
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=3574
Най-вероятно най-накрая ти е изгорял самия вентилатор на парното. За да работи само на 3 има причина да изгори термопредпазителя. ~ 50 лв. без шазарлък искат за целия ел.мотор + проблемната плочка с реостата и предпазителя на Симеон.
За другите работи някой друг да помага.
2. Чети по-бавно и внимателно!
3. Изпозвай търсачката. Не е google, но търси и намира. Използвай я.
За парното:
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=3574
Най-вероятно най-накрая ти е изгорял самия вентилатор на парното. За да работи само на 3 има причина да изгори термопредпазителя. ~ 50 лв. без шазарлък искат за целия ел.мотор + проблемната плочка с реостата и предпазителя на Симеон.
За другите работи някой друг да помага.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”