Малко синьо :)
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- ZeroCool
- Автомобил: ImamDa
- Двигател: sVatreshnoGorene
- Контакти:
jojo написа:и аз сложих бели,щот сините които бях сложил са точно като тези в кат и днес на два пъти се разминах ,но бая ме загледаха
Мен и за белите ми правят проблем......според тях са сини, половин час обеснявах че са бели....после минаха две п*тки, и решиха да питат тях и те патките казаха че са сини

- armario
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ZeroCool написа:jojo написа:и аз сложих бели,щот сините които бях сложил са точно като тези в кат и днес на два пъти се разминах ,но бая ме загледаха
Мен и за белите ми правят проблем......според тях са сини, половин час обеснявах че са бели....после минаха две п*тки, и решиха да питат тях и те патките казаха че са сини
Истината е, че

- valyo_v
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
и аз така.. спорих 30 мин за това бяло ли е синьо ли е .. и накрая трябваше да се съглася с полицая че белия диод е син ,а уличните лампи (жълтите) са бели и така
) накрая нямаше акт понеже им казах че ще пиша възражение(всички нарушения бяха очеизвадно неоснователни:)
след което реших за да не се заяждат да си сложа пак нормални крушки.. но от както сложих ксенона... пак минах на бели диоди че е грозно иначе
надявам се да не ме карат да казвам на бялото синьо 

след което реших за да не се заяждат да си сложа пак нормални крушки.. но от както сложих ксенона... пак минах на бели диоди че е грозно иначе

- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20
armario написа:ZeroCool написа:jojo написа:и аз сложих бели,щот сините които бях сложил са точно като тези в кат и днес на два пъти се разминах ,но бая ме загледаха
Истината е, че![]()
![]()
искат ли да се заядат - ще го направят.
Истината е,че

- ZeroCool
- Автомобил: ImamDa
- Двигател: sVatreshnoGorene
- Контакти:
valyo_v написа:и аз така.. спорих 30 мин за това бяло ли е синьо ли е .. и накрая трябваше да се съглася с полицая че белия диод е син ,а уличните лампи (жълтите) са бели и така) накрая нямаше акт понеже им казах че ще пиша възражение(всички нарушения бяха очеизвадно неоснователни:)
след което реших за да не се заяждат да си сложа пак нормални крушки.. но от както сложих ксенона... пак минах на бели диоди че е грозно иначенадявам се да не ме карат да казвам на бялото синьо
То ако трябва да обжалвам, треа да спечеля, щото опаковката на диодите пише бяло, и това е бял диод......ама, ко да напрая че рефлектора го прай да синее леко
- valyo_v
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ZeroCool написа:valyo_v написа:и аз така.. спорих 30 мин за това бяло ли е синьо ли е .. и накрая трябваше да се съглася с полицая че белия диод е син ,а уличните лампи (жълтите) са бели и така) накрая нямаше акт понеже им казах че ще пиша възражение(всички нарушения бяха очеизвадно неоснователни:)
след което реших за да не се заяждат да си сложа пак нормални крушки.. но от както сложих ксенона... пак минах на бели диоди че е грозно иначенадявам се да не ме карат да казвам на бялото синьо
То ако трябва да обжалвам, треа да спечеля, щото опаковката на диодите пише бяло, и това е бял диод......ама, ко да напрая че рефлектора го прай да синее леко
то ако трябва да бъдем точни... с нормална крушка свети жълтеникаво ама не му казваме жълто нало?! така че и това си е бяло но синее леко просто