Малко синьо :)

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
jojo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jojo » Пет 15 фев 2008 14:35

колеги,могат ли да се заядат само за син габарит

Потребителски аватар
Gigabyte
Автомобил: neko drugo
Двигател: vaprosche

Мнениеот Gigabyte » Пет 15 фев 2008 14:51

jojo написа:колеги,могат ли да се заядат само за син габарит

Ми прочети закона и ще разбереш.В правото са си да се заяждат!!!Пише бели или жълти ,а тва ,че някои хора се правят на тарикати и карат със сини и после им е виновна държавната ...

Потребителски аватар
Anbuch
Полохолик
Автомобил: VW POLO 6R
Двигател: CGGB 2010г
Контакти:

Мнениеот Anbuch » Пет 15 фев 2008 15:49

На мен посре бял ден ,лятото, ме накарах да включа габаритите за да видят дали не са син :idea:

Евала за мерака ,но мен не ме кефят тези работи , иначе таблото е 6 :wink:

Потребителски аватар
kaiser666
Автомобил: Bmw E34
Двигател: M20B20

Мнениеот kaiser666 » Пет 15 фев 2008 16:16

Абе белите диоди са пичове. :wink: Ако махнеш това от решетката,всичко ще заспи. :wink:

Потребителски аватар
martineli
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот martineli » Пет 15 фев 2008 17:10

аз съм с бели диоди за габарит и съм нямал проблеми.и със сини бях и пак нямах проблем ама не ме кефят.ся и таблото ше си правя с бели диоди щото най ме кефят как светят

jojo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jojo » Пет 15 фев 2008 19:54

и аз сложих бели,щот сините които бях сложил са точно като тези в кат и днес на два пъти се разминах ,но бая ме загледаха

Потребителски аватар
ZeroCool
Автомобил: ImamDa
Двигател: sVatreshnoGorene
Контакти:

Мнениеот ZeroCool » Пет 15 фев 2008 23:49

jojo написа:и аз сложих бели,щот сините които бях сложил са точно като тези в кат и днес на два пъти се разминах ,но бая ме загледаха

Мен и за белите ми правят проблем......според тях са сини, половин час обеснявах че са бели....после минаха две п*тки, и решиха да питат тях и те патките казаха че са сини :shock

Потребителски аватар
armario
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот armario » Съб 16 фев 2008 6:48

ZeroCool написа:
jojo написа:и аз сложих бели,щот сините които бях сложил са точно като тези в кат и днес на два пъти се разминах ,но бая ме загледаха

Мен и за белите ми правят проблем......според тях са сини, половин час обеснявах че са бели....после минаха две п*тки, и решиха да питат тях и те патките казаха че са сини :shock

Истината е, че :cop :cop :cop искат ли да се заядат - ще го направят.

Потребителски аватар
CoZmO
Автомобил: Passat Golf Scirocco Allroad A6C4
Двигател: PG EX EG BAU CAS AEL
Контакти:

Мнениеот CoZmO » Съб 16 фев 2008 9:28

Ако ще слагаш лампите вътре в купето, ти предлагам задължително да са на отделно крюче. Като тръгнеш на дълъг път по шосе без осветление, тая синя светлина вътре в купето така яко ще те дразни, че ще ти иде да я счупиш... :wink:

Потребителски аватар
valyo_v
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот valyo_v » Съб 16 фев 2008 13:05

и аз така.. спорих 30 мин за това бяло ли е синьо ли е .. и накрая трябваше да се съглася с полицая че белия диод е син ,а уличните лампи (жълтите) са бели и така :)) накрая нямаше акт понеже им казах че ще пиша възражение(всички нарушения бяха очеизвадно неоснователни:)
след което реших за да не се заяждат да си сложа пак нормални крушки.. но от както сложих ксенона... пак минах на бели диоди че е грозно иначе :) надявам се да не ме карат да казвам на бялото синьо :)

Потребителски аватар
kaiser666
Автомобил: Bmw E34
Двигател: M20B20

Мнениеот kaiser666 » Съб 16 фев 2008 13:29

armario написа:
ZeroCool написа:

Истината е, че :cop :cop :cop искат ли да се заядат - ще го направят.

Истината е,че :cop искат 5 лв. и като нямат за какво да се заядът си измислят глупости,всяка втора кола е със сини габарити и още не съм чул на някой да са му направили проблем.(освен във форума) :wink:

Потребителски аватар
ZeroCool
Автомобил: ImamDa
Двигател: sVatreshnoGorene
Контакти:

Мнениеот ZeroCool » Нед 17 фев 2008 1:49

valyo_v написа:и аз така.. спорих 30 мин за това бяло ли е синьо ли е .. и накрая трябваше да се съглася с полицая че белия диод е син ,а уличните лампи (жълтите) са бели и така :)) накрая нямаше акт понеже им казах че ще пиша възражение(всички нарушения бяха очеизвадно неоснователни:)
след което реших за да не се заяждат да си сложа пак нормални крушки.. но от както сложих ксенона... пак минах на бели диоди че е грозно иначе :) надявам се да не ме карат да казвам на бялото синьо :)

То ако трябва да обжалвам, треа да спечеля, щото опаковката на диодите пише бяло, и това е бял диод......ама, ко да напрая че рефлектора го прай да синее леко

Потребителски аватар
valyo_v
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот valyo_v » Нед 17 фев 2008 10:59

ZeroCool написа:
valyo_v написа:и аз така.. спорих 30 мин за това бяло ли е синьо ли е .. и накрая трябваше да се съглася с полицая че белия диод е син ,а уличните лампи (жълтите) са бели и така :)) накрая нямаше акт понеже им казах че ще пиша възражение(всички нарушения бяха очеизвадно неоснователни:)

То ако трябва да обжалвам, треа да спечеля, щото опаковката на диодите пише бяло, и това е бял диод......ама, ко да напрая че рефлектора го прай да синее леко

то ако трябва да бъдем точни... с нормална крушка свети жълтеникаво ама не му казваме жълто нало?! така че и това си е бяло но синее леко просто :) за обжалването не е никакъв проблем но е главоблъсканици само ... да се занимаваш да обесняваш кое е синьо кое е бяло.. не е работа :) заплашшваш ги просто и те ако имат мозък се отказват.. ако не... вече възражение и тва е! :)

Върни се в “Направи си сам!”