dpetrov написа:Идеята: Сменяш ТТЛ да е по-голямо число и няма да имаш проблеми. НЕ ВСИЧКИ РУТЕРИ ПОЗВОЛЯВАТ ТОВА ОБАЧЕ.
2ро. Трябва MAC адреса да ти е същия, като този на който са те вързали (т.е. предполагам този на лаптопа ти). Това го поддържа абсолютно всеки рутър... поздрави
amikus написа:Еми те това е МЕГАЛАЙН дават ти да ползваш рутер ама на по-висока тарифа??Това го нема никаде другаде а само при тях щото са много велики.
amikus написа:Еми те това е МЕГАЛАЙН дават ти да ползваш рутер ама на по-висока тарифа??Това го нема никаде другаде а само при тях щото са много велики.
titon написа:amikus написа:Еми те това е МЕГАЛАЙН дават ти да ползваш рутер ама на по-висока тарифа??Това го нема никаде другаде а само при тях щото са много велики.
МЕГАЛАН си имат стриктни правила за използването на повече на брой компютри в едно домакинство. Имат си различни тарифи за 2/3 компютъра, за неограничено ползване на рутер... Но като искаш да ги прецакаш и не спазваш правилата им, много ясно че ще те клъцнат![]()
![]()
Ако не ти харесват условията и политиката на доставчика, сменяш го
Bratt написа:колега lowrider, сори че ползвам темата ти, ама да не правя нова, че станаха хиляди...
Питането: у дома съм с 2 рутера (единия за за хоум РС, другия ползвам заради вифи-то и лаптопа)...та сичко си бачка...ама когато ползвам лаптопа (ви-фи) и започна да тегля нещо (без значение какво), връзката се прекъсва и рекънектва постоянно...ако трафика е малък (кю, скайп, уеб) тогава си държи и няма проблем..![]()
![]()
Tinko написа:...
Рутера навярно ти е Д-Линк Шитс!
Напрваи ъпгрейд на ФримУера и ще се оправи!
..
Bratt написа:Tinko написа:...
Рутера навярно ти е Д-Линк Шитс!
Напрваи ъпгрейд на ФримУера и ще се оправи!
..
тц..не е ...вифи-то е LinkSys..
дали ъпгрейда ще да е хапчето???
Bob.Baev написа:що па ми го плюйте D-Link-чето...ползвам D-Link 524 повече от успешно, никакви ядове, ама никакви. вързал съм си към него с пач кабела настолното ПЦ и му ползвам аксес пойнт-а за лаптопец и телефонец. чесну казану не виждам разлика в скоростите преди и след инсталирането му.
благата работа.
п.с. Bratt, защо 2 рутера, като и един може да върши същата работа?
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 38 госта